Vești proaste despre Simona Halep. Sportivei i s-a făcut rău la Washington

Vești proaste despre Simona Halep. Sportiva a trecut prin clipe grele la Washington, în timpul meciului cu rusoaica Anna Kalinskaia, locul 71 WTA. Halep a abandonat la scorul de 7-5, 2-0 pentru rusoaică, după ce a acuzat o stare de rău.

Momentul în care Simonei Halep i s-a făcut rău
Sportiva româncă a fost nevoită să abandoneze meciul. La 4-1 Simona Halep a chemat medicul, acuzând o stare de rău. Ulterior adversara sa Kalinskaia a solicitat intervenția medicului pentru o problemă la gleznă. Simona Halep a reuşit să o egaleze pe Kalinskaia la 5, dar în cele din urmă a pierdut primul set, scor 5-7, după 55 de minute de joc.

În setul doi, la scorul de 2-0 pentru Kalinskaia, Halep a cerut din nou intervenţia medicului, care i-a pus prosopul cu gheaţă în jurul gâtului şi i-a dat vitamine. E a decis să abandoneze în cele din urmă, după 63 de minute de joc.

Pentru prezenţa în turul doi la Washington, Halep va primi 30 de puncte WTA şi 4.100 de dolari.

Potrivit informațiilor apărute în spațiul public, Simonei Halep i s-a făcut rău din cauza căldurii. Simona Halep (România, 16 WTA) a abandonat meciul cu Anna Kalinskaya (Rusia, 71 WTA) din optimile turneului la Washington, la scorul de 5-7, 0-2. Sportiva a trebuit să abandoneze, fiind deshidratată.

Continuarea pe fresh24.ro