joi, 28 mai 2020

Viață de lux pentru Vulpița Și Viorel! Câți bani au strâns de când s-au mutat la București

Știrile zilei

SUA se pregătește pentru valul doi al pandemiei de Coronavirus. Milioane de doze de vaccin vor ajunge în farmacii

În Statele Unite ale Americii, lanțurile farmaceutice se pregătesc să distribuie, în următoarea perioadă, împotriva gripei înainte de luna...

Copilul dispărut la Hâncești ar fi fost urcat într-o mașină de persoane necunoscute

Primarul oraşului Hânceşti, Alexandru Botnari, a declarat că, potrivit unor informaţii, ultima dată copilul de 6 ani din Hâncești,...

Vulpiței i s-a oferit un miliard pentru a renunța la Acces Direct și să o trădeze pe Mirela Vaida

Vulpița a devenit atât de celebră încât unele persoane cunoscute în showbizul românesc caută să se asocieze cu ea....

Vulpița și Viorel sunt prezenți în fiecare zi pe micile ecrane, prin telenovela prezentata de Acces Direct.

Viața lor s-a schimbat radical de cand s-au mutat în Bucuresti, iar acum au ajuns sa traiasca pe picior mare.

Celebritatea le priește celor doi soți, iar acum au dat uitării viața de la țară, noul lor trai fiind mai mult decât decent. Vulpita și Viorel sunt tratati regeste prin prisma emisiunii la care participa aproape zi de zi și traiesc o viata la care altii doar viseaza.

Atunci când nu apar la televizor, cei de la Antena 1 au grijă ca celor doi să nu le lipsească nimic. Vulpița și Viorel locuiesc acum într-un apartament din București în care au tot ce își doresc. Cu toate ca au locuinta si bani, sotii nu s-au gandit sa isi tina si copilul aproape, fiica celor doi fiind crescuta de parintii lui Viorel, în timp ce ei doi gusta din viața de Capitala.

Drept dovada a cum se schimba oamenii dupa ce dau de bani, Vulpița si-a făcut o serie de schimbări de look. S-a acomodat cu rețelele sociale și văzând cât succes are, a decis să își facă și o linie de haine personalizate. Mai mult, femeia, până de curând anonimă, s-a decis să scoată și o piesă, care a fost în primele locuri în trending pe Youtube.

Potrivit Cancan.ro, Vulpița ar încasa în jur de 100 de euro pe emisiune, adică aproape 500 de lei. Este de mai bine de 2 luni prezenta la Acces Direct, ceea ce înseamnă ca a adunat măcar 30.000 de lei în tot acest timp.

Cel mai probabil, producătorii Antena 1 îi plătesc Vulpiței și cazarea din apartamentul din București și alimentele necesare traiului zilnic. Cati oameni cu adevarat amarati nu ar merita sa fie in locul Vulpitei si al lui Viorel si sa li se intinda o mana de ajutor?

Suma stransa de vulpita si viorel este de 10,000 de euro !

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă

- Advertisement -Viață de lux pentru Vulpița Și Viorel! Câți bani au strâns de când s-au mutat la București 1