Vica Blochina: „Când eram gravidă nu aveam ce mânca, Piți nu m-a ajutat!”

Vica Blochina a vorbit despre relația cu Victor Pițurcă, una extraconjugală. pentru antrenorul de fotbal.

Dacă în timpul celor 16 ani împreună, Vica s-a bucurat de cadouri și atenția fostului selecționar, se pare că după ce a rămas însărcinată, Piți a schimbat foaia. Vica povestește că nici măcar nu avea ce mânca atunci când era însărcinată cu fiul lui Pițurcă.

Victor Pițurcă nu a vrut, inițial, să recunoască băiatul, însă după o luptă aprigă prin tribunale, Vica a demonstrat că el este tatăl lui Edan și a cerut drepturi financiare pentru el. În cele din urmă, Vica s-a ales cu un apartament primit cadou de la Victor Pițurcă, apartament la care blonda are restanțe la întreținere și acum.

Prezentă în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, Vica Blochina a deschis din nou cutia Pandorei și a aruncat cu acuzații la adresa lui Victor Pițurcă, la 14 ani de când l-a născut pe fiul său, Edan.

”Am avut momente foarte grele financiar. Când am fost însărcinată, eu nu am avut bani de mâncare. Am vândut mașina ca să pot să merg la spital să nasc. Nu am avut bani de chirie atunci. Am vândut tot! Din partea lui Piți nu am avut niciun ajutor.

Pe copiii mei i-aș învăța să nu aibă o relație cu un bărbat însurat. E foarte greu, trebuie să-ți asumi. Acum îmi pare rău, poate am rănit multă lume. Mi-aș cere scuze de la soția lui Piți acum, a dezvăluit Vica Blochina, în emisiunea „La Măruță’, de la Pro TV.