sâmbătă, 26 septembrie 2020

Vica Blochina, la un pas să ajungă pe drumuri. Probleme mari pentru blondină la început de an

Știrile zilei

Ce spune Tavi Colen despre fosta soţie a lui Alin Oprea: „M-am trezit cu ea în casă…”

Tavi Colen, fostul coleg de trupă al lui Alin Oprea, se implică din nou în scandalul divorţului dintre Alin...

Declarațiile lui Gheorghe Dincă din instanță au fost făcute publice

Declarațiile lui Gheorghe Dincă din instanță au fost făcute publice de către Alexandru Cumpănașu. Acesta a venit cu noi...

Strigătul de ajutor al lui Mihăiță, băiețelul orfan care vrea să zboare: „Vrea să fie un copil normal”

Micuțul în vârstă de șase ani își dorește să fie ca un copil normal, să poată merge și alerga,...

2020 a inceput urat pentru Vica Blochina, aceasta fiind la un pas să fie executată silit. Ea a fost invitată, vineri dimineaţă, la Star Matinal de la Antena Stars, unde a oferit informaţii privitoare la clipele grele prin care a trecut. Era pe ce să fie dată afară din casă pentru că nu şi-a plătit întreţinerea.

Nu a dat ochii cu adminstratorul de multe luni, iar datoriile au ajuns la o sumă uriasa. O hârtie i-a fost lipita pe uşă, ca preaviz.

”Nu am plătit întreţinerea, iar la începutul anului am primit 144 de milioane la întreţinere! Mă trezesc după Sărbători cu hârtia lipită de uşă şi mi-am sunat avocatul şi mi-a spus cât trebuie să plătesc, altfel voi fi executată din casă. Când m-am dus la bancă am făcut și poza la bani, ca sa nu mai fac greșeala asta. Cred că vreau să mă mut în chirie, că ies mai ieftin. Am dat 300 de mii pe euro pe apartament”, a spus Vica Blochina.

Chiar dacă a intampinat momente foarte grele, Vica Blochina nu este supărată şi spune că intentioneaza să se mute în chirie, aceasta varianta fiind una mai ieftina pentru ea. Anul 2019 nu s-a încheiat frumos pentru ea intrucat a fost dezamăgită de două persoane pe care le considera prietene apropiate. Vica a povestit că una dintre ele, care îi era parteneră în afaceri, a furat-o, iar cealaltă a facut sex cu fostul ei iubit.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă