18.8 C
București
duminică, 13 iunie 2021

Vica Blochina, la un pas să ajungă pe drumuri. Probleme mari pentru blondină la început de an

2020 a inceput urat pentru Vica Blochina, aceasta fiind la un pas să fie executată silit. Ea a fost invitată, vineri dimineaţă, la Star Matinal de la Antena Stars, unde a oferit informaţii privitoare la clipele grele prin care a trecut. Era pe ce să fie dată afară din casă pentru că nu şi-a plătit întreţinerea.

Nu a dat ochii cu adminstratorul de multe luni, iar datoriile au ajuns la o sumă uriasa. O hârtie i-a fost lipita pe uşă, ca preaviz.

”Nu am plătit întreţinerea, iar la începutul anului am primit 144 de milioane la întreţinere! Mă trezesc după Sărbători cu hârtia lipită de uşă şi mi-am sunat avocatul şi mi-a spus cât trebuie să plătesc, altfel voi fi executată din casă. Când m-am dus la bancă am făcut și poza la bani, ca sa nu mai fac greșeala asta. Cred că vreau să mă mut în chirie, că ies mai ieftin. Am dat 300 de mii pe euro pe apartament”, a spus Vica Blochina.

Chiar dacă a intampinat momente foarte grele, Vica Blochina nu este supărată şi spune că intentioneaza să se mute în chirie, aceasta varianta fiind una mai ieftina pentru ea. Anul 2019 nu s-a încheiat frumos pentru ea intrucat a fost dezamăgită de două persoane pe care le considera prietene apropiate. Vica a povestit că una dintre ele, care îi era parteneră în afaceri, a furat-o, iar cealaltă a facut sex cu fostul ei iubit.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate