28.3 C
București
miercuri, 28 iulie 2021

Vicky Răileanu, după divorț: ”Ne-am împăcat, de frica de a nu rămâne singuri!”

Victoria Răileanu, alias Micky din serialul Vlad, a divorțat fix în urmă cu un an, dar nu a vrut să vorbească despre asta. A făcut-o acum, după ce s-a pus, psihic, pe picioare, la Vorbește lumea, emisiunea prezentată de Adela Popescu și Cove.

Victoria a fost căsătorită cu actorul Conrad Mericoffer, cu care are un băiețel, Carol, în vârstă de cinci ani și jumătate.

”Soţul meu are un nume austriac, se numeşte Conrad Mericoffer, ne-am cunoscut în facultate. Am fost colegi de facultate, dar n-am avut treabă unul cu altul, am lucrat destul de puţin împreună, ne apreciam profesional şi altfel, un pic. Lui îi plăcea de mine şi mie de el, dar în perioade diferite, niciodată în acelaşi timp. După ce am terminat facultatea, iar el masterul am intrat în acelaşi grup de prieteni şi ne-am cuplat. Avem un copil, pe băieţelul nostru îl cheamă Carol”, a povestit Victoria Răileanu, pentru CANCAN.RO.

Invitată în platoul de la Pro TV, actrița avea să facă dezvăluiri despre momentul divorțului, ce s-a întâmplat cu ea după și cum au ajutat-o familia și prietenii. ”Noi am divorțat și acum trei ani. Am fost despărțiți patru luni. Dar de frica de a nu rămâne singuri, ne-am împăcat. Dar erau lucruri nevorbite, nerezolvate. Nu am reușit să trecem peste unele momente din timpul relației. Vara trecută mi-am propus să mă vindec. Mă rătăcisem. Amândoi am făcut greșeli, amândoi am făcut lucruri bune. Eu am rămas fără resurse. A trebuit să spun: nu mai pot! El a acceptat decizia mea, dar destul de greu”, a povestit Vicky.

”Am avut o discuție după jumătate da an. Stăteam amândoi și am zis că ne e mai bine așa. Totul se reduce la fiul nostru, Carol. El știe că noi vom rămâne o familie pentru el. Noi ne-am mai întâlnit, așa, ca familie, dar psihologii ne-au spus că nu e bine pentru Carol. Atunci am considerat că nu e momentul, așa că facem evenimentele separat”, a continuat Victoria Răileanu.

Ea a mărturisit că a venit în emisiune pentru a rupe un mit, acela al femeii divorțate și cu un copil, care nu mai are nicio șansă. ”Am venit să spun, aici, pentru că e mitul ăsta, femeie cu copil, divorțată, e terminate. Nu, eu sunt puternică. M-au ajutat familia, prietenii. Noi ne-am despărțit în noiembrie, anul trecut. În vara asta mi-a fost mai greu. Am avut, însă, lângă mine prietenii, familia, pshologul. Am vrut să fiu ok cu mine, iar acum sunt”, a încheiat Victoria.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate