9 C
București
duminică, 18 aprilie 2021

Victor Ciutacu are coronavirus. Mesaj controversat transmis de jurnalist

Victor Ciutacu are coronavirus, jurnalistul în vârstă de 50 de ani a făcut anunțul printr-un mesaj pe Facebook. În postarea sa, a încercat să le transmită oamenilor un mesaj văzut de unii ca fiind extrem de controversat. Prezentatorul a spus că în ciuda eforturilor sale de a se feri de noul coronavirus nu a reușit să scape.

Starea acestuia este în general bună, simptomele pe care le resimte sunt ca cele ale unei boli ușoare.

Victor Ciutacu are coronavirus
Omul de televiziune susține că se află izolat la domiciliu și a ajutat autoritățile în demersul anchetei epidemiologice.

„Orice moment vine la un moment dat; nu neapărat cel oportun, dar asta e. Aşa că fac aici cuvenitul anunţ: deci, da, tocmai am fost testat pozitiv. Nu mă tăvălesc deloc în chinuri, am trecut doar printr-un frison, dacă mă ajută Dumnezeu şi organismul, sper să fie doar atât. Mi-am anunţat contacţii, sunt izolat la domiciliu, separat la interior prin trasee bine definite de ilustra-mi soţie.

Care a fost testată negativ. După cum am mai anunţat într-o confesiune anterioară, cred în existenţa virusului ucigaş. Nu mă închin la el, că încă nu mi-a luat şi minţile, doar că acum îl şi simt aproape de mine; neplăcut şi inconfortabil de aproape. Şi, înainte să se repeadă propaganda să dea cu ghioaga, am şi purtat intens masca, lucru uşor de probat cu mărturii ale colegilor şi ale şoferilor de Uber”, a scris Ciutacu pe pagina personală de Facebook.

Victor Ciutacu are coronavirus. Cum a ajuns să contracteze virusul
Prezentatorul a explicat de unde ar fi putut contracta noul coronavirus și i-a îndemnat pe oameni să poarte masca și să se protejeze.

„Dacă mă întrebaţi pe mine, fără să pot jura, am indicii că l-am luat pe carcalac de la un bun prieten. Doctor, purtător aproape obsedat de mască. N-am de gând să fac aici reality show cu viaţa şi cu sănătatea noastră, aşa că nu vă aşteptaţi la update-uri psihotice. Dacă nu crăp, ne vom revedea la televizor, o perioadă, pe skype. Dacă mă prăbuşesc, încerc să-mi scriu în avans un necrolog mişto, că am talent la asta.

Dar, dat fiind că nu mi-am încheiat socotelile şi nu mi-am achitat toate datoriile, înclin să cred (şi sper) că voi duce povestea pe picioare. N-am sfaturi înţelepte să vă dau. Nu cred că aveţi nevoie de mine să vă spălaţi pe mâini şi să purtaţi (au ba) mască. Dar, în locul strategilor comunicaţionali ai puterii politice, m-aş feri să diseminez mesajul „purtaţi mască, protejaţi-vă” prin intermediul celor care tocmai anunţă că au fost infectaţi”, a mai scris jurnalistul România TV.

Mai multe vedete din România au fost infectate cu noul coronavirus
Victor Ciutacu are coronavirus, însă nu este singurul caz de COVID-19 printre vedetele din România. În urma cu o luna de zile și Virgil Iantu a fost descoperit pozitiv la testul COVID-19. Andreea Esca și Dragoș Bucur se numără și ei printre prezentatorii TV care au avut de suferit din cauza noului coronavirus.

Noul coronavirus face ravagii în țara noastră. În ultimele 24 de ore au fost raportate 9.005 cazuri noi de COVID-19.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate