Victor Ciutacu răspunde îndemnului la vaccinare făcut de Radu Tudor: ‘Mă duc să vărs’

0

Într-o mare pasă proastă de inspirație sau poate doar grăbit să promoveze vaccinarea prin orice mijloace, jurnalistul Radu Tudor, de la Antena3, a făcut un îndemn la vaccinare printre români, tocmai pentru a nu ajunge la secțiile de ATI și a se expune la un posibil incendiu.

Victor Ciutacu, de la RTV, susține că Radu Tudor a sărit bine de tot gardul când poarta e larg deschisă și nu a ratat momentul să îl ”taxeze”.

”Contribuabilul român e internat la ATI, nu de plăcere, de nevoie. Se lasă în grija statului român. Pe care-l alimentează financiar, de nevoie, chiar din obligație, nu de plăcere. În clădirea statului român, plătită de el, contribuabilul român ia foc. Sau, după caz, explodează. Și moare. Responsabil legal ar trebui să fie statul român. Și ce dacă?

Când se stinge focul, iese analistul militar. Îndeamnă populația să se vaccineze. Ca nu cumva să ajungă la ATI. Care poate să ia foc sau să explodeze. Și, după aia, să fie nevoiți să vină ai lui, eroii de la SMURD, să stingă focul.

Mă duc să vărs…

P.S. Președintele se întrerupe un pic din ceremonia unde primește un premiu pentru întărirea statului de drept. Și declamă ritos că statul (de drept, întărit de el) a eșuat”, a spus Victor Ciutacu, pe pagina sa de Facebook.

Spune ce crezi