Victor Piturca, discutii cu reprezentantii CSA. Va prelua Steaua

Fostul antrenor al nationalei de fotbal a Romaniei, Victor Piturca, in varsta de 63 de ani, a declarat, joi seara,ca a fost contactat de reprezentantii Clubului Sportiv al Armatei „Steaua Bucuresti„, anuntand ca va negocia in zilele urmatoare venirea la echipa, insa nu din pozitia de tehnician.
Am fost contactat de cei de la CSA, ma vad cu ei zilele urmatoare. Nu vin ca antrenor, nu antrenez in Liga 4, sunt destui tineri care pot face asta. Voi avea o discutie, sa vedem ce se doreste. Stiti ca eu sunt foarte pretentios, trebuie multe lucruri puse la punct, scrise. Steaua trebuie sa vina unde ii e locul. M-am gandit numai la lucrul asta zilele astea, nu e usor. E o munca titanica. Deschis sunt, chiar daca nu merg eu, tot ajut cum o sa pot. Dar daca ma inham eu la treaba, trebuie sa am garantii. Nu trebuie sa stam doar in Ministerul Apararii Nationale. Se poate face un parteneriat, sa iesi din sfera asta. Steaua e cel mai mare brand, e foarte atractiva pentru oamenii de afaceri. Foarte multi oameni iubesc Steaua, se pot face bani. Stadionul nou poate fi loc de multiple afaceri, acolo sunt terenuri nelucrate, ar trebui sa se faca ceva pe ele. Sportiv, ma refer!„, a declarat Victor Piturca, la Telekom Sport.

Victor Piturca poate reveni în fotbalul romanesc. Anuntul facut de un apropiat al antrenorului

Potrivit ProSport, conducerea CSA vrea sa-l aduca pe Vuictor Piturca pe post de manager general, iar pe postde antrenor pe Adrian Neaga, un om foarte apropiat de fostul selectioner.

Mai mult decat atat, Victor Piturca ar urma sa fie „privatul” care sa preia clubul in Liga 2. Daca Steaua va ajunge in viitor in Liga 2, va fi obligata „sa se rupa” de Armata, pentru a primi drept de promovare in primul esalon, iar Victor Piturca ar urma sa fie cel care sa ajute echipa sa faca acest salt, spre Liga 1.
Steaua a ratat sansa de a participa la barajul pentru promovarea in Liga 3, dupa ce a fost invinsa de Carmen Bucuresti, duminica, in etapa a treia din playoff-

 » Sursa: bzi.ro

loading...