19 C
București
joi, 13 mai 2021

Victor Ponta aruncă bomba: După 6 decembrie o să fie lockdown, 100%. Ne sigilau de multă vreme dacă nu erau alegeri!

Victor Ponta vine cu declaraţii surprinzătoare, miercuri seară. Liderul Pro România este convins că după alegerile parlamentare din 6 decembrie, Guvernul va introduce măsura de lockdown. Acesta a subliniat că dacă nu exista scrutinul din iarnă, oamenii erau deja „sigilaţi” în case.

„Există o soluţie pe care toate ţările pe care o aplică toate ţările mai puţin România. Testezi cât mai mult. Şi ţii cât mai mulţi asimptomatici nu ştiu că au virusul şi dau mai departe la cei care ajung în spital. La noi rata mortalităţii e mult mai mare. De aceea rata de infectare e mult mai mare. La noi e politica nu testaţi, ţineţi gunoiul sub preş- că după 6 decembrie avem lockdown. Aşa e 100%. De ce credeţi că au deschis restaurantele şi tot şi era petrcere în România…că erau alegerile. Ne sigilau în casă dacă nu aveam alegeri.[, a spus Victor Ponta.

Liderul Pro România, despre pelerinajul de la Sfânta Parascheva: Asta a fost toată treaba
Victor Ponta a intervenit şi în scandalul pelerinajului de la Sfânta Parascheva. Fostul premier a spus că lucrurile au degenerat astfel din frica liberalilor de a nu pierde electorat la alegerile locale de pe 27 septembrie.

„Vă explic cum ar fi trebuit să stea treaba la pelerinajul de la Sfânta Parascheva. Lucrurile stau aşa: puteai să ai o discuţie cu BOR şi celelalte biserici şi spuneai că în 2020 nu se face pelerinaj. Unii oameni erau supăraţi, alţii nu, dar ştia toată lumea. N-au spus chestia asta pentru că se supărau enoriaşii şi nu îi mai votau la Iaşi, Neamţ, Suceava, Botoşani. Au zis ca după 27 septembrie că nu se mai poate. E o bătaie de joc.”,a adăugat liderul Pro România.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate