Victor Ponta VS Dacian Ciolos, replici DURE in direct la TV

Victor Ponta si Dacian Ciolos au aruncat replici dure, miercuri seara, in direct la o emisiune TV.

Prezentator: Vreau sa va intreb de ce nu ati semnat motiunea si daca acesta este un semnal pentru PSD?

Victor Ponta: Nu, este un semnal pentru cei care voteaza Pro Romania legat de faptul ca nu suntem de acord cu textul propus, ca nu vrem sa avem legaturi de parteneriat politic cu PNL, USR, PMP, ca vom vota motiunea de cenzura dintr-un singur motiv: acela ca ne dorim un guvern mai bun decat cel actual

Dar, in niciun caz nu se pune problema sa facem aliante politice cu cei de la PNL, USR si PMP cu care avem niste diferente fundamentale.

Prezentator: In cazul in care Guvernul pica, nu se va regasit Pro Romania?

Victor Ponta: In conditiile in care ar trece motiunea de cenzura, ceea ce in acest moment e putin probabil, dar daca ar trece, eu cred ca singura solutie corecta si rationala este ca domnul Iohannis in calitatea sa de arbitru, nu de jucator, sa cheme absolut toate fortele politice, si ma refer inclusiv la PSD, la ALDE, si sa ceara niste solutii la problemele pe care le avem stringente. (…)

Vedeti ca PNL si USR se cam cearta, cam cum se cearta si ceilalti. Cand vrei voturi de la cineva, in speta de la PSD si ALDE, nu-i injuri toata ziua la TV si te astepti dupa aia sa-ti voteze motiunea. Intr-un fel ori ii banuiesc ca nu se pricep ori ii banuiesc ca chiar nu au vrut sa treaca motiunea si de asta i-au tot atacat pe cei de la PSD si ALDE.

Intr-o alta emisiune TV, Dacian Ciolos a afirmat ca nu exista neintelegeri in interiorul aliantei.

„Nu exista. Tot cautati si dvs. si altii neintelegeri. N-are cum sa existe pentru ca discutam zilnic despre

 » Sursa: bzi.ro