14.2 C
București
sâmbătă, 15 mai 2021

Victor Rebengiuc, despre moartea lui Bogdan Stanoevici: „El a căutat-o. De ce nu ascultăm de specialişti?”

Victor Rebengiuc, despre moartea lui Bogdan Stanoevici. „Multă lume a trecut prin asta, asta e exprimarea bună, nu a rămas acolo. E o boală pe care o cauţi. Dacă nu o cauţi, nu o găseşti. Ea te găseşte chiar dacă te protejezi.

Eu am stat liniştit acasă, nu m-am băgat în mulţimi şi virusul tot a dat de mine, deşi m-am ascuns cât am putut. Am avut două săptămâni de carantinare la domiciliu şi asta a fost. Cu medicaţia care mi s-a dat am trecut peste.

El (n.r Bogdan Stanoeivici) a căutat chestia asta, cred că este o ştire falsă că a murit din cauza nosocomialelor. Că ar trebui să moară toţi cei care se infectează cu aşa ceva în sepitale. Asta e situaţia.

Trăim o pandemie, este peste tot, în toată lumea, planeta e bolnavă în momentul de faţă, şi toţi trebuie să luptăm pentru a scăpa de această nenorocire. De ce să nu ascultăm nişte oameni care au posibilitatea să ne dea nişte sfaturi bune, pentru că sunt specialişti în domeniu?

În schimb, ascultăm fel de fel de foşti securişti care vin şi spun că nu e bine să fie stare de alertă. Cum vine treaba asta?„, a declarat Victor Rebengiuc pentru România TV.

Bogdan Stanoevici, fost ministru pentru românii de pretutindeni în guvernul Victor Ponta, manager al Circului Globus și candidat la alegerile prezidențiale din 2019, a fost testat pozitiv cu coronavirus la sfârşitul anului trecut şi internat, de urgență, la Spitalul ”Sfântul Pantelimon” din Capitală.

După ce a scăpat de infecţia cu coronavirus, actorul Bogdan Stanoevici se afla totuşi în stare gravă după ce a contactat o bacterie din spital. La sfârşitul lunii decembrie a fost transferat la Institutul Inimii din Bucureşti. Plămânii actorului fuseseră afectați aproape integral, motiv pentru care a şi fost operat de urgență pentru a-l stabiliza. Chiar și în aceste condiții, medicii au încercat salvarea lui.

Bogdan Stanpevici a fost sedat și conectat la aparate, însă, din păcate, organismul lui a cedat în cele din urmă. Marţi, medicii au declarat decesul actorului.

Viorel Iliescuhttps://viorel.ro
Fondatorul ziarelor All for Romania si The Press, marketing manager al Agentiei de Presa A.M. Press si fondator al CloudX Digital Agency.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate