Ultimate magazine theme for WordPress.

VIDEO – Accident la un telescaun în Georgia

Cel puțin opt persoane au fost rănite după ce un telescaun în stația de schi din Georgia s-a defectat, au raportat Georgia Today și mass-media rusești.

Videoclipurile incidentului înspăimântător au apărut vineri din Gudauri, o stațiune din zona montană a Caucazului Mare din Georgia – deși ar putea fi la fel de ușor să fie smulse din cele mai proaste cosmaruri ale fiecărui schior.

Potrivit ziarului rus Pravda Report, ascensorul scaunului a fost într-o oarecare măsură schimbat de către un operator, ceea ce a dus la disfuncționalitatea acestuia.

După cum arată filmele, ascensorul a început să ducă pasagerii înapoi spre partea de jos a muntelui cu viteză mare, până la oroarea auditorilor.

Este greu să alegeți cel mai alarmant aspect al videoclipurilor.

Unii schiori puteau fi văzuți sărind pe munte, în timp ce scaunele lor se întorceau înapoi. Alții s-au ținut până când se aflau în partea de jos a ascensorului – doar pentru a fi aruncați în aer prin forța scaunului.

Cel puțin un schior părea că a fost prins pe pământ lângă punctul cel mai de jos al scaunelor, unde o grămadă de scaune metalice deformate se vor acumula mai târziu.

De-a lungul timpului, pot fi auziți privitori care țipă pentru ca ascensorul să fie oprit.

Opt persoane au fost duse la spital cu leziuni care nu pot pune viața în pericol, potrivit raportului Pravda.

În mod miraculos, nimeni nu a fost ucis, așa că să le urăm tuturor acestor schiori o recuperare completă și toți sunt de acord să nu mai schieze niciodată.

loading...

Cmentariile sunt închise

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Accept Citeste mai mult

Politica de confidentialitate & cookies