Ultimate magazine theme for WordPress.

VIDEO/ Detalii din culise. Nunta fiicei Irinei Loghin a fost spectacol! A avut prezentator și toți invitații au susținut recitaluri!

Imediat după ceremonia religioasă, alaiul de nuntași s-a pus pe petrecut la un cochet restaurant situat pe malul Lacului Floreasca, petrecere de cinci stele unde s-a cântat și s-a dansat până în zorii zilei următoare.

Programul artistic a fost unul pe placul artistei Irina Loghin (care a fost mai emoționată ca niciodată!) și ticluit de cei ce le-au devenit nași mirilor, Alina și Romeo Negoiasa, cunoscuți în lumea muzicală drept Alesis.

Toți invitații au susținut recitaluri, nașii în mod special, dar și cea mai bună prietenă a soacrei mici, Maria Dragomiroiu. Fuego, practic devenit ‘fratele’ miresei după ce a numit-o pe Irina Loghin mama adoptivă, a avut, desigur, contribuția lui la eveniment. Una emoționantă, după spusele asistenței.

Invitații au cântat acompaniați, cum altfel, de o orchestră folclorică. Ca un veritabil spectacol, nunta a avut și prezentator: galantul Octavian Ursulescu a urcat pe scenă și a avut rolul de a-i ține pe invitați ‘în priză’ până la orele dimineații. Căci nimeni nu a ‘dezertat’ mai devreme.


 ‘Totul a fost perfect, niciun invitat nu a plecat înainte de 5 dimineața!’

Imediat după petrecere mirii au plecat în luna de miere.

 » Citeste continuarea la sursa: libertatea.ro

loading...

Cmentariile sunt închise

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Accept Citeste mai mult

Politica de confidentialitate & cookies