23 C
București
miercuri, 16 iunie 2021

VIDEO Experiment Realitatea Plus – Cum îi primește Bucureștiul pe suporterii străini care vin la meciurile EURO

Cel mai mare eveniment sportiv găzduit de România în ultimii 30 de ani începe la sfârșitul săptămânii, iar străzile Capitalei vor prinde viață și datorită turiștilor străini. Iar cum atracția principală este Centrul Vechi, Realitatea PLUS a făcut un experiment: Am vrut să vedem în cât timp vor ajunge microbiștii de la aeroportul Otopeni până în inima Capitalei. Dar și cum s-a pregătit România pentru întâmpinarea oaspeților străini. 

Peste 10 mii de suporteri străini sunt așteptați în București să asiste la campionatul european. Pe aeroportul Henri Coanda, principala “poartă” de intrare în țară sunt instalate două puncte de informare și sunt voluntari care se vor ocupa să îi direcționeze pe suporteri, către cursele de tren care-i vor duce spre oraș. Din păcate, din vagoanele elegante, peisajul este dezolant: gunoaie și boscheți.

La metrou, regulile sanitare sunt respectate, poate și pentru că am realizat experimentul în miezul zilei, când nu sunt foarte mulți călători. Cursa a durat aproximativ 15 minute. Nu există, însă, afișe care să ne direcționeze către Centrul Vech.

 » Citeste mai mult pe realitateadeprahova.net

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate