All for Romania
Stiri din Romania si Diaspora

VIDEO / Par doi oameni îndrăgostiți care au împreună un copil, dar ce se ascunde în spatele imaginilor e de-a dreptul șocant. „Nu vrem să facem rău nimănui”

Doi tineri îndrăgostiți au luat o decizie grea după ce minora a născut și a trebuit să răspundă în fața legii.

Încurcate sunt căile Domnului, mai ales când vine vorba de dragoste. O adolescentă din Missouri, în vârstă de doar 15 ani, a trebuit să dea socoteală în fața autorităților pentru gestul pe care l-a făcut.

Brittany Koerselman și iubitul ei, Jeremie Rock, în vârstă de 21 de ani, aveau o relație de câteva luni, când ea a rămas însărcinată. În luna a 8-a de sarcină, cei doi au trebuit să se căsătorească pentru ca Jeremie Rock să nu fie acuzat de viol de poliție. „A trebuit să ne oficializăm relația, pentru ca iubitul meu să nu ajungă la închisoare. Nu vrem să facem rău nimănui, ne iubim foarte mult.”, a spus Brittany Koerselman, potrivit Metro.co.uk. Fata a renunțat la școală pentru a-și crește copilul acasă, mărturisește că mama ei a venit cu ideea ca ei să se căsătorească, pentru ca tatăl copilului să nu ajungă în spatele gratiilor.
Întâmplarea s-a petrecut ăn 2014, iar în prezent cei doi sunt în continuare căsătoriți. Băiețelul lor, Jax, are acum 4 ani.

Missouri’s child brides

Read about Missouri’s child brides here: http://bit.ly/2DiSfgb

Posted by The Kansas City Star on Sonntag, 11. März 2018

Sursa: spynews.ro

loading...