25 C
București
vineri, 7 mai 2021

VIDEO. Scandal Bolintin Vale. S-a ajuns la amenințări cu moartea: „Torturez orice român..”

Amenințări cu moartea dupa scandalul de la Bolintin Vale
După ce a apărut filmarea în care un bărbat este bătut cu sălbăticie de șeful poliției din Bolintin Vale, a izbucnit un întreg scandal pe rețelele de socializare. S-a trecut chiar și la amenințări cu moartea la adresa polițiștilor.

Un bărbat de etnie romă a transmis, live pe pagina de Facebook, un mesaj șocant la adresa celor care au agresat în urmă cu câteva zile un individ în Bolintin Vale. Acesta a spus, de asemenea, că va tortura orice român pe care îl găsește pe stradă.

Revolta a pornit la scurt timp după ce șeful PolițieiBolintin Vale a fost filmat în timp ce bătea și înjura un tânăr imobilizat la pământ.

Filmarea prin care individul îi amenință cu moartea pe oamenii legii a fost preluată de o pagină dedicată polițiștilor români, iar cuvintele care ies din gura bărbatului sunt de-a dreptul șocante.

„N-ai cum să mă omori. Mă bați, mă persecuți și când ies de acolo știu ce am de făcut. Îmi pun o mască, îmi iau mitraliera și te fac și nu știe nimeni. Stați cuminți că ne alarmăm pe voi (…). Să moară copiii mei dacă nu torturez orice român găsesc pe stradă”.

Atenție, limbaj dur, cu puternic impact emoțional!

Bărbat, bătut crunt de șeful Poliției Bolintin Vale
Un bărbat din orașul Bolintin Vale a fost bătut cu sălbăticie de șeful Poliției, care este cercetat acum pentru purtare abuzivă.

Momentul violent a fost surprins, în weekend, în Bolintin Vale, în timpul unei intervenții în forță a polițiștilor și jandarmilor chemați să restabilească ordinea publică, după ce două familii s-au luat la bătaie în plină stradă, chiar în ziua de Paște. Potrivit informațiilor, aceștia s-au bătut două zile la rând, scandalul izbucnind sâmbătă.

După ce bătăușii au fost încătușați și puși la pământ, Costel Șerban, șeful Poliției, îmbrăcat în civil, a decis să se răzbune pe unul dintre tinerii care a luat parte la scandal, dar nu oricum, ci a recurs, la rândul lui la violență și s-a năpustit asupra bărbatului care era pus la pământ. Momentul a fost filmat și postat joi pe rețelele de socializare.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate