luni, 21 septembrie 2020

VIDEO. Scandal Bolintin Vale. S-a ajuns la amenințări cu moartea: „Torturez orice român..”

Știrile zilei

Trebuie sa stii asta! Cum sa supravietuiesti unui infarct cand esti singur!

Deoarece multi oameni sunt singuri cand sufera un atac de cord, fara ajutor, persoana a carei inima bate necorespunzator...

Drama trăită de o femeie de 68 de ani după ce s-a căsătorit cu un bărbat cu 30 de ani mai tânăr. Ireal ce...

O femeie de 68 de ani din Marea Britanie trăiește o dramă după ce s-a îndrăgostit de un bărbat...

Bărbatul crescut de lupi are un mesaj terifiant pentru oameni. Ireal ce au fost în stare să-i facă!

Marcos Rodriguez Pantoja, un bărbat care susţine că a fost crescut de o familie de lupi, alături de care...

Amenințări cu moartea dupa scandalul de la Bolintin Vale
După ce a apărut filmarea în care un bărbat este bătut cu sălbăticie de șeful poliției din Bolintin Vale, a izbucnit un întreg scandal pe rețelele de socializare. S-a trecut chiar și la amenințări cu moartea la adresa polițiștilor.

Un bărbat de etnie romă a transmis, live pe pagina de Facebook, un mesaj șocant la adresa celor care au agresat în urmă cu câteva zile un individ în Bolintin Vale. Acesta a spus, de asemenea, că va tortura orice român pe care îl găsește pe stradă.

Revolta a pornit la scurt timp după ce șeful PolițieiBolintin Vale a fost filmat în timp ce bătea și înjura un tânăr imobilizat la pământ.

Filmarea prin care individul îi amenință cu moartea pe oamenii legii a fost preluată de o pagină dedicată polițiștilor români, iar cuvintele care ies din gura bărbatului sunt de-a dreptul șocante.

„N-ai cum să mă omori. Mă bați, mă persecuți și când ies de acolo știu ce am de făcut. Îmi pun o mască, îmi iau mitraliera și te fac și nu știe nimeni. Stați cuminți că ne alarmăm pe voi (…). Să moară copiii mei dacă nu torturez orice român găsesc pe stradă”.

Atenție, limbaj dur, cu puternic impact emoțional!

Bărbat, bătut crunt de șeful Poliției Bolintin Vale
Un bărbat din orașul Bolintin Vale a fost bătut cu sălbăticie de șeful Poliției, care este cercetat acum pentru purtare abuzivă.

Momentul violent a fost surprins, în weekend, în Bolintin Vale, în timpul unei intervenții în forță a polițiștilor și jandarmilor chemați să restabilească ordinea publică, după ce două familii s-au luat la bătaie în plină stradă, chiar în ziua de Paște. Potrivit informațiilor, aceștia s-au bătut două zile la rând, scandalul izbucnind sâmbătă.

După ce bătăușii au fost încătușați și puși la pământ, Costel Șerban, șeful Poliției, îmbrăcat în civil, a decis să se răzbune pe unul dintre tinerii care a luat parte la scandal, dar nu oricum, ci a recurs, la rândul lui la violență și s-a năpustit asupra bărbatului care era pus la pământ. Momentul a fost filmat și postat joi pe rețelele de socializare.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă