Video! Scandalul lui Culiță Sterp continuă! O jignește și o amenință pe femeia care l-a angajat la botez! „O mahalagioaică, îl ține și pe bărbat-su în lesă!”

Culiță Sterp continuă scandalul cu femeia care l-a chemat să-i cânte la botez la Madrid și apoi a refuzat să-l mai plătească.

Culiță Sterp a explicat că a cântat trei programe pe gratis și că mai avea de primit câteva mii de euro. Potrivit artistului, au încheiat și un contract înainte și, dacă nu își va recupera banii, o va da în judecată pe femeia pe care a numit-o „mahalagioaică”.

“Am cântat trei programe gratis. Totul s-a întâmplat pe la 1 noaptea, mai cântam maximum două programe și ăla eram! Femeia mai avea să îmi dea câteva mii de euro, dar nu rămân lucrurile așa. Am vorbit deja cu avocații și, pentru că avem contract, o să o dăm în judecată”, le-a explicat Culiță fanilor de pe Tik Tok.

„Ea taie, ea spânzură în casă, ea era găina în casă la ei. Se vedea. El nimic nu zicea, n-avea dreptul la replică. Așa ceva n-am văzut. Doamne, cred că-l ții pe bărbatul ăla, săracul, în lesă, sub papuc, sub preș? El doar o aproba. În rest, ea tăia, ea spânzura. Doamne ferește, dacă aveam o femeie din aia… nu mai zic. Tu, ca femeie, să fii în halul ăla… Ca o mahalagioaică s-a purtat cu noi.
Eu am tratat-o așa, mai cu indiferență. Voi, care mă cunoașteți, știți cum a fost treaba. La mine nu s-a întâmplat niciodată absolut nimic de când cânt, în cinci ani. Acum trebuia să se întâmple și la mine ca să învăț o lecție, poate, din chestia asta. Să fiți sănătoși. Doamne ajută la toată lumea, vă pup”, a mai spus el.

Video aici