VIDEO Șocant! Două femei din Suceava s-au bătut în fața școlii pentru un loc de parcare. Un copil a încercat să le despartă…

251

Două femei de 37 şi 39 de ani au fost filmate în timp ce se băteau cu sălbăticie pentru un loc de parcare, chiar sub ochii elevilor de la şcoala din apropiere.

Toată scena a avut loc pe o stradă din judeţul Suceava, iar imaginile nu mai au nevoie de niciun comentariu. Scenele au fost surprinse cu telefonul mobil de un bărbat şi, la scurt timp, au devenit virale pe internet.

ȘOCANT! Un COPIL încearcă să le despartă!

Incidentul s-a petrecut la sfârşitul săptămânii trecute, în apropierea şcolii din localitatea Iaslovăţ. Cele două femei au mers cu maşina să-şi aştepte copiii. Una dintre ele era parcată lângă gard, iar cealaltă s-a oprit în paralalel cu ea şi i-a blocat trecerea.

După un schimb de replici mai dure, cele două mămici au început să se bată fără să le pese că elevii, unii dintre ei colegi ai copiilor celor două, tocmai ies de la şcoală din apropiere. În imagini se vede cum cele două se lovesc cu sălbăticie chiar sub ochii trecătorilor.

Într-un sfârșit, două persoane intervin şi le depart pe femei. La începutul filmării se poate observa cum un copil îmbrăcat în bluză roșie încearcă să le despartă.

Se pare totuși că nu a fost un incident izolat și că între cele două femei există însă un conflict mai vechi. Dar ghiciți pentru ce! Tot din cauza felului în care se comportă în trafic!

Imaginile filmate le puteti urmări AICI, pe site-ul de știri RomTimes.ro. CLICK AICI!
loading...
Loading...

Cmentariile sunt închise