VIDEO: Tragedie înainte de Crăciun. Laurențiu s-a stins din viață după ce a fost spulberat de o mașină într-o benzinărie din Buzău

Accidentele dramatice se țin lanț înainte de Crăciun. Laurențiu, un tânăr în vârstă de 25 din județul Buzău s-a stins din viață după ce a fost lovit de o mașină scăpată de sub control.

Laurențiu se afla într-o benzinărie din județul Buzău împreună cu prietena lui și cu un verișor atunci când a avut loc tragedia.

Autoturismul scăpat de sub control a lovit violent și alte trei mașini parcate în apropierea stații de alimentare. Atât șoferul care se afla la volanul mașinii scăpate de sub control, cât și alte două persoane au ajuns la spital.

Tragedia a avut loc vineri, 23 decembrie 2022, la orele serii, în localitatea Luciu din județul Buzău. Șoferul vinovat este un tânăr în vârstă de 25 de ani care a pierdut controlul mașinii și a intrat cu viteză într-o stație de alimentare cu GPL.

Iubita lui Laurențiu a fost rănită în urma impactului violent

Din păcate, acolo a spulberat doi tineri care stăteau de vorbă lângă un autoturism parcat. Impactul a fost fatal pentru unul dintre ei, Laurențiu, un bărbat în vârstă de 25 de ani.

În urma impactului a fost rănită și iubita lui Laurențiu, care se afla într-una dintre mașinile parcate în benzinărie, izbite violent de autoturismul ieșit în decor.

Tânăra nu își mai amintește ceea ce s-a întâmplat din pricina șocului.

Mama iubitei lui Laurențiu este de părere că autoritățile trebuie să își facă treaba, iar cei vinovați să plătească pentru tragedia rutieră.

Oamenii legii din județul Buzău au deschis un dosar penal pentru a stabili modul în care a avut loc accidentul rutier.