Vila lui Carmen Harra din America a fost spartă și incendiată

Carmen Harra, care a ajuns din cântăreață clarvăzătoare, a anunțat că vila pe care o are în America a fost incendiată, după ce acum ceva vreme a fost spartă.

Într-un interviu la Antena Stars, vedeta a dezvăluit că a trecut printr-un episod neplăcut, mai ales că se află în locuință când a izbucnit focul. Carmen Harra a văzut flăcări în curtea din spatele casei atunci și-a dat seama că cineva i-a dat foc vilei sale.

„Eram în sufragerie și am privit spre hol, moment în care am observat un foc uriaș. A venit poliția și am reușit să stingem focul. Cineva mi-a dat foc, aruncându-mi benzină în spatele casei.”, a declarat Carmen Harra, conform Spynews.

Vedeta a mărturisit că acesta nu e singurrul incident pe care l-a avut, cu puțin timp în urmă vila i-a fost spartă. Hoții i-au făcut o pagubă de aproximativ 30.000 de dolari. „Tot casa mi-au spart-o, decupându-mi geamurile, apoi au intrat. Au pornit alarma și au furat ce au putut.

Nu au găsit lucruri de mare valoare, însă au furat de 30.000 de dolari în bijuterii. De atunci eu am plantat în toată casa camere.”, a mai mărturisit ea la Antena Stars.
După toate aceste incidente neplăcute, Carmen Harra a luat măsuri drastice. Și-a pus camere de supraveghere în toată casa, dar și-a luat și permis de port armă. „Mi-am luat chiar și pistol ca să mă pot păzi.