Viorel Lis, de nerecunoscut. Fostul primar al Capitalei şi-a lăsat barbă şi…

265

În ultima vreme, starea de sănătate a lui Viorel Lis nu a fost una dintre cele mai bune, având nevoie de mai multe ori de ajutorul medicilor. Acesta a fost şi motivul pentru care nu a mai apărut în public la fel de des precum o făcea înainte. Recent, Oana, soţia lui, a postat câteva imagini cu fostul primar al Capitalei, în care este de nerecunoscut.

Ce a uimit pe toată lumea a fost look-ul bărbatului, Viorel Lis şi-a lăsat barbă şi a petrecut de Halloween aşa cum se cuvine. Putem observa că Viorel Lis pare că se simte mai bine, este vesel şi zâmbitor. „Viorel Lis va urează un Halloween fericit!!!Asa ca el!!!😉😂🤪😝🙄😁😉☺️🤪🤗🤗🤗🤗😉😉😉🤗❤️🔞☺️🤣😅🆘❤️🤣😂😅😍😍„, a scris Oana la fotografiile cu soţul ei.

„A ajuns casnic și am ajuns eu să am grijă de el și financiar. Primii 10-15 ani din relație el a avut grijă de mine, iar acum s-a întors roata și trebuie să mă întăresc eu și să rezolv eu toate problemele. Până la urma așa ne-am căsatorit, la bine și la greu. Îi este greu. El vrea să iasă și fară mine, dar nu prea îl las eu pentru că prefer să gestionez eu situaţia pentru că știu ce probleme de sănatate are”, a spus Oana Lis.

Ce pensie are Viorel Lis, fostul primar al Bucureștiului

Pe lângă problemele de sănătate grave cu care se confruntă în ultimii ani, Viorel Lis nu stă deloc bine nici la capitolul finanțe. El a dezvăluit că are o pensie de 2.200 de lei și că mai primește – de la Asociația Revoluționarilor – 1.000 de lei pe lună. În afară de acești bani, el mai încasează 900 de lei de la chiriașii care stau într-un apartament pe care îl deține în București. La un moment dat, fostul edil a subliniat că soţia lui, Oana Lis, trebuie să fie mai chibzuită cu banii.

“Nu vreau să-mi critice nimeni soţia. Ea se ocupă de mine şi de toate cheltuielile. Eu cheltuiesc foarte puţin. Ea e moartă fără bani. Analizele mele costă mult. Am 2.200 de pe urma funcţiei de primar general, 1.000 de le revoluţionari şi un apartament închiriat de unde iau 200 de euro pe lună. Ies cam 100-200 de lei de cheltuit pe zi. Nu vreau să vând hainele. Vreau să mi le duc la curăţat. Nu vând nici tablourile”, a declarat Viorel Lis în cadrul unui interviu la Antena 1.

loading...
Loading...

Cmentariile sunt închise