sâmbătă, 26 septembrie 2020

Viorel și-a dat arama pe față! Și-a ieșit din minți și a spus tot

Știrile zilei

Ce spune Tavi Colen despre fosta soţie a lui Alin Oprea: „M-am trezit cu ea în casă…”

Tavi Colen, fostul coleg de trupă al lui Alin Oprea, se implică din nou în scandalul divorţului dintre Alin...

Declarațiile lui Gheorghe Dincă din instanță au fost făcute publice

Declarațiile lui Gheorghe Dincă din instanță au fost făcute publice de către Alexandru Cumpănașu. Acesta a venit cu noi...

Strigătul de ajutor al lui Mihăiță, băiețelul orfan care vrea să zboare: „Vrea să fie un copil normal”

Micuțul în vârstă de șase ani își dorește să fie ca un copil normal, să poată merge și alerga,...

Un nou scandal stă să izbucnească la Acces Direct! După ce a ajuns suficient de cunoscut, Vorel și-a luat lumea în cap și îl atacă pe Rafaelo. Soțul Vulpiței îl acuză pe cântăreț că se folosește de faima sa și de faptul că el și soția lui sunt niște personaje foarte cunoscute în România.

Viorel îl atacă pe Rafaelo: „Dacă nu eram noi…”
Viorel, soțul Veronicăi din Blagești, și-a făcut mare curaj și l-a luat la rost pe cântărețul Rafaelo, cel care a ajutat-o pe Veronica să ajungă pe culmile succesului. Acesta nu a mai ținut cont de nimic și l-a făcut praf pe artist, considerând că se folosește de faima pe care el și soția Vulpița au câștigat-o în ultimele luni.

Se pare că Viorel a uitat de unde a plecat și nu mai ține cont de nimeni și de nimic. Se crede o mare vedetă și îi atacă pe toți cei din din jurul lui. Recent el s-a enervat crunt pe Rafaelo și i-a aruncat vorbe aspre. Melodia pe care Rafaelo și Vulpița au scoso recent a rupt toate topurile și este extrem de apreciat. Acest lucru l-a supărat tare pe soțul Vulpiței, care nu s-a mai putut controla în direct.

„Dacă nu era Vulpița cu prima piesă, eu cu a doua piesă și apoi iar Vulpița cu a treia piesă, nu știa nimeni de individul ăsta”,a izbucnit Viorel, după ultima melodie lansată de Rafaelo și Vulpița.

Recent familia Stegaru a fost protagonista unui scandal de proporții. Asistenta tv Emily Burghelea a făcut dezvăluiri incendiare despre adevărata relație dintre cei doi soți. Se pare că Vulpița este bătută în mod constant de către Viorel, deși aceasta nu vrea să recunoască nici în ruptul capului. Situația a degenerat chiar în direct la Acces direct, când asistenta tv a Mirelei Vaida a dat totul în vileag.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă