sâmbătă, 26 septembrie 2020

Viorel Stegaru părăsit de Vulpița! Cu cine s-a mutat femeia

Știrile zilei

Ce spune Tavi Colen despre fosta soţie a lui Alin Oprea: „M-am trezit cu ea în casă…”

Tavi Colen, fostul coleg de trupă al lui Alin Oprea, se implică din nou în scandalul divorţului dintre Alin...

Declarațiile lui Gheorghe Dincă din instanță au fost făcute publice

Declarațiile lui Gheorghe Dincă din instanță au fost făcute publice de către Alexandru Cumpănașu. Acesta a venit cu noi...

Strigătul de ajutor al lui Mihăiță, băiețelul orfan care vrea să zboare: „Vrea să fie un copil normal”

Micuțul în vârstă de șase ani își dorește să fie ca un copil normal, să poată merge și alerga,...

Barbatul din Blagesti a fost lasat cu ochii in soare! Veronica a plecat de acasa.

Viorel Stegaru a fost părăsit de Vulpita! Anuntul a venit ca o bomba la Acces Direct! Cum a reactionat barbatul? Soțul Veronicăi a început să plângă în direct. Acesta a fost mahnit de toate acuzatiile aduse. Barbatul a fost dezamagit de faptul ca femeia a declarat ca este batuta. După rezultatul testului poligraf și plecarea soției, Viorel Stegaru are un singur regret: că nu a divorțat deja de Vulpița.

„N-o mai interesează că are soacră care are grijă de copil, nu o mai interesează nimic. Hai că nu scap eu de ea cu una cu două. Zicea taică-su că eu sunt vinovat. Nu a învățat nimic. Nu mă credea nimeni. Să-și amintească cine a ajutat-o când i-a fost mai greu. Să-și ceară scuze în fața mea. Trebuia să bag divorț de prima dată, să se ducă. Nu mai ascult nimic, m-a luat de prost. Numai minciuni știe să spună”, a declarat Viorel Stegaru printre lacrimi, la Acces Direct.

In editia de joi a Acces Direct, Vulpita i-a socat pe toti! Aceasta i-a marturisit Mirelei Vaida ca l-a parasit pe Viorel Stegaru și a anunțat în direct că a plecat din apartamentul în care cei doi locuiau. Nu mai exista cale de impacare intre cei doi. Discutiile din ultimele saptamani i-au indepartat de tot. Cei doi se cearta in fiecare zi si isi aduc multe acuzatii unul celuilalt. Acum, Vulpiței i s-a umplut paharul și a pus piciorul în prag. Sătulă de reproșurile soțului ei, aceasta și-a făcut bagajele și a plecat. Unde și cu cine?
Unde s-a mutat Veronica

La un moment dat, în timpul emisiunii, Mirela Vaida a întrebat-o pe Vulpița dacă mai trăiește cu Viorel Stegaru, iar spre surprinderea prezentatoarei de televiziune, răspunsul tinerei din Blăgești a fost un NU categoric. Veronica l-a lăsat singur pe barbat si s-a mutat intr-o camera de hotel. Femeia locuieste singura si departe de cel care i-a fost sot atatia ani.

„Voi v-ați separat? Deci nu mai locuiți împreună, nu?”, a întrebat-o Mirela Vaida pe Vulpița.

„Nu!”, a fost răspunsul acesteia din urmă.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă