luni, 29 iunie 2020

Viorel Stegaru părăsit de Vulpița! Cu cine s-a mutat femeia

Știrile zilei

Cum au aparut jocurile de noroc online

Daca in trecut pentru a participa la jocuri de noroc trebuia sa mergi intr-o locatie special destinata acestui lucru,...

Viorel Stegaru părăsit de Vulpița! Cu cine s-a mutat femeia

Barbatul din Blagesti a fost lasat cu ochii in soare! Veronica a plecat de acasa.Viorel Stegaru a fost părăsit...

Veste bomba pentru toti soferii de peste 31 de ani. Anuntul a fost facut pentru cei care poseda permis de conducere!

Potrivit unor statistici, portretul robot al soferului din Romania implicat in cele mai multe accidente rutiere este: sofer tanar...

Barbatul din Blagesti a fost lasat cu ochii in soare! Veronica a plecat de acasa.

Viorel Stegaru a fost părăsit de Vulpita! Anuntul a venit ca o bomba la Acces Direct! Cum a reactionat barbatul? Soțul Veronicăi a început să plângă în direct. Acesta a fost mahnit de toate acuzatiile aduse. Barbatul a fost dezamagit de faptul ca femeia a declarat ca este batuta. După rezultatul testului poligraf și plecarea soției, Viorel Stegaru are un singur regret: că nu a divorțat deja de Vulpița.

„N-o mai interesează că are soacră care are grijă de copil, nu o mai interesează nimic. Hai că nu scap eu de ea cu una cu două. Zicea taică-su că eu sunt vinovat. Nu a învățat nimic. Nu mă credea nimeni. Să-și amintească cine a ajutat-o când i-a fost mai greu. Să-și ceară scuze în fața mea. Trebuia să bag divorț de prima dată, să se ducă. Nu mai ascult nimic, m-a luat de prost. Numai minciuni știe să spună”, a declarat Viorel Stegaru printre lacrimi, la Acces Direct.

In editia de joi a Acces Direct, Vulpita i-a socat pe toti! Aceasta i-a marturisit Mirelei Vaida ca l-a parasit pe Viorel Stegaru și a anunțat în direct că a plecat din apartamentul în care cei doi locuiau. Nu mai exista cale de impacare intre cei doi. Discutiile din ultimele saptamani i-au indepartat de tot. Cei doi se cearta in fiecare zi si isi aduc multe acuzatii unul celuilalt. Acum, Vulpiței i s-a umplut paharul și a pus piciorul în prag. Sătulă de reproșurile soțului ei, aceasta și-a făcut bagajele și a plecat. Unde și cu cine?
Unde s-a mutat Veronica

La un moment dat, în timpul emisiunii, Mirela Vaida a întrebat-o pe Vulpița dacă mai trăiește cu Viorel Stegaru, iar spre surprinderea prezentatoarei de televiziune, răspunsul tinerei din Blăgești a fost un NU categoric. Veronica l-a lăsat singur pe barbat si s-a mutat intr-o camera de hotel. Femeia locuieste singura si departe de cel care i-a fost sot atatia ani.

„Voi v-ați separat? Deci nu mai locuiți împreună, nu?”, a întrebat-o Mirela Vaida pe Vulpița.

„Nu!”, a fost răspunsul acesteia din urmă.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă

- Advertisement -Viorel Stegaru părăsit de Vulpița! Cu cine s-a mutat femeia 2