sâmbătă, 21 noiembrie 2020

Viorel Stegaru si-a batut mama! Femeia a povestit in direct ce i-a facut propriul fiu

Știrile zilei

7 povestiri scurte care demonstrează cât de ușor își pierd copiii încrederea în părinți!

Educația copilului este o problemă care trebuie abordată cu toată seriozitatea și responsabilitatea. Contează absolut tot ce spui și...

O scrisoare sinceră către toți cei care și-au pierdut părinții: „Tuturor ne este frică de asta…”

Părinții noștri nu mor. Pleacă, da. Încetează să mai fie alături, da. Însă nu mor. La fel cum nu...

Când ți se pare viața mai grea și crezi că nu există nicio soluție… pune ceainicul pe foc!

Bunica mea, întreaga viață a avut un obicei ferm:-Te-ai trezit? Pune ceainicul…Viața ei a fost diferită. Și de fier,...

Un alt scandal a izbucnit in familia sotilor Stegaru, in momentul in care au venit la Bucuresti. Mama lui Viorel a venit si ea in Capitala pentru a-i duce pe cei doi acasa. Femeia spune ca fetitei ii este dor de parintii ei. In momentul in care s-a intalnit cu Veronica si Viorel, situatia a degenerat, iar lucrurile au luat o intorsatura neasteptata. Doamna Ilinca vrea sa faca pace cu Viorel si Vulpita, dar cei doi refuza sa se intoarca la Blagesti. Vulpita a spus ca soacra sa i-a zis sa avorteze copilul pe care-l poarta in pantece.

Soacra Vulpitei si-a iesit din fire
Mama lui Viorel Stegaru a fost extrem de suparata si a facut acuzatii dure la adresa fiului ei. Doamna Ilinca isi acuza propriul fiu ca ar fi batut-o cu ceva timp in urma. Nu a durat mult timp, iar Viorel a si reactionat. ”M-ai batut, ai dat cu palma in mine. Ai ridicat palma asupra mea. De ce m-ai batut?”, a spus Ilinca fiului sau in platoul Acces Direct.

Viorel spune ca nu este adevarat ce spune mama sa. Sotul Veronicai spune ca femeia care i-a dat viata a obligat-o pe Vulpita sa avorteze. Vulpita spune ca soacra ei i-a sugerat sa nu pastreze copilul, pe motiv ca nu este al lui Viorel Stegaru. Doamna Ilinca a venit la Bucuresti pentru a lamuri lucrurile, dar si pentru a-i da un raspuns Vulpitei.”Veronica minte, nu eu am vrut sa faca avort. Ea a vrut”, a spus doamna Ilinca, atunci cand a venit la Bucuresti, ca raspuns la acuzatiile aduse de Veronica.

Soacra Veronicai este revoltata dupa ce si-a vazut fiul mai hotorat ca oricand sa nu se mai intoarca la Blagesti.

Doamna Ilinca vrea ca el si Veronica sa-si ia fata si sa o creasca pentru ca altfel sustine ca va merge la Protectia Copilului pentru a declara ca acestia nu sunt parinti responsabili!

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă