Viorica de la Clejani pare mai tanara cu 20 de ani in urma operatiilor estetice

0 1.436

Mersul la chirurgul estetician pare ca a devenit „sport de performanta” in familia Clejanilor. Chiar daca Viorica a descoperit operatiile estetice mai tarziu decat fiica ei, Margherita, sau sotul, Ionita, ea a venit tare din spate si chiar a luat „avans”.

Prima care a dat startul transformarilor a fost Margherita, care a inceput sa-si faca „imbunatatiri” in urma cu sase ani. Inainte sa bata la usa medicului estetician, Marga era doar o adolescenta blonda, cu sani mici, dar fermi, si cu buze subtiri. Acum este tunata din cap pana in picioare!

In trecut, la aflarea vestii ca fiica lui este hotarata sa-si puna silicoane, Ionita de la Clejani a fost la un pas de lesin. Ca apoi sa zica si el: „Chiar, de ce nu?!”. Si asa a ajuns sa-si faca si un implant de par.

Din urma, Viorica de la Clejani a recuperat „avansul” luat de ceilalti doi membri ai familiei, si daca a vazut ca nu poate scapa de kilogramele in plus, a decis sa-si „subtieze” fata cel putin, folosind interventii estetice. Asa ca volumul fetei s-a redus printr-o procedura speciala, si-a accentuat pometii, iar buzele au devenit mult mai senzuale. Toata fizionomia ei s-a schimbat complet, de parca a intinerit cu 20 de ani.

Pe strada, insa, daca o vezi, nu o mai recunosti! Operatiile estetice i-au schimbat radical toata infatisarea!

 

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata