Viorica de la Clejani, prima reacție după ce Margherita a fost înjunghiată de bărbatul cu trotinetă: „Au ajuns copiii să fie omorâți pe stradă”

Viorica de la Clejani, prima reacție după ce Margherita a fost înjunghiată de bărbatul cu trotinetă. Viorica de la Clejani s-a arătat indignată după ce fiica ei a fost la un pas de moarte, în plină stradă – ieri, Margherita de la Clejani a fost înjunghiată de un bărbat necunoscut, care s-a făcut apoi nevăzut. Agresorul, care se deplasa cu trotineta, și a încercat să înjunghie și o altă femeie, acum este căutat de Poliție.

La scurt timp după ce a explodat în presă știrea că Margherita este una dintre victimele bărbatului cu trotineta, care a înspăimântat ieri locuitorii Bucureștiului, după ce a mai înjunghiat încă o tânără, Viorica de la Clejani a reacționat.

„Au ajuns copiii să fie omorâți pe stradă. Justiția lasă criminalii în libertate și s-au pus pe capul copiilor mei„, a declarat Viorica de la Clejani, în exclusivitate pentru Spectacola.

,,Acum e bine, a stat toata noaptea în spital, acum e la Poliție. Sunt foarte supărată, nu vreau să mai aud de presă, oamenii mi-au mediatizat atât de mult copiii încât sunt recunoscuți pe strada, iar adevărații infractori sunt lăsați în libertate. Mi-e scârbă de oameni, bine face Bill Gates că vrea să radă toata planeta asta, să rămână doar animalele, că ele sunt bune.

Ieri, un bărbat necunoscut, care circula pe trotinetă, a băgat spaima în locuitorii Bucureștiului, după ce s-a aflat că acesta a înjunghiat două femei necunoscute, la momentul respectiv. Ulterior, s-a aflat că una dintre cele două tinere atacate ea Margherita de la Clejani.

Cele două atacuri au avut loc pe Calea Victoriei și pe Bulevardul I.C. Brătianu. În timpul incidentului, agresorul se deplasa pe trotinetă, astfel încât cele două victime, în vârstă de 17 și 30 de ani, nu l-au putut identifica prea bine.

La 17 august, în jurul orei 21:25, polițiștii DGPM București – Secția 1 au fost sesizați cu privire la faptul că o tânără, ar fi fost zgâriată cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat, care se afla în deplasare pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 1.

De asemenea, după aproximativ 10 minute, polițiștii Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi au fost sesizați de o altă femeie, despre faptul că a fost lovită cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat, care se afla în deplasare pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 3′, se arată în comunicatul Poliției.