VIRALUL SFÂRȘITULUI DE AN ÎN ROMÂNIA | BRAD DE BROCCOLI, AMPLASAT ÎNTR-O PIAȚĂ DIN PLOIEȘTI

Ideea inedită a unui comerciant de fructe și legume a devenit virală pe internet! Spiritul sărbătorilor și-a făcut deja simțită prezența, din acest motiv, bărbatul a decis să le facă o bucurie clienților care trec pragul pieței. Astfel, bărbatul a construit un brad din legume, iar cei care l-au văzut au fost extrem de încântați de acesta.

Un client a fost plăcut surprins în momentul în care a ajuns într-o piață din Ploiești. Unul dintre comercianți a pregătit cu iscusință un brad uriaș din legume. Impresionat de creația vânzătorului, bărbatul a făcut câteva imagini pe care le-a publicat în mediul online. În doar câteva ore s-au viralizat pe tot internetul!

După cum se poate observa, buchetele de broccoli au fost aranjate ca să înlocuiască cetina bradului, iar conopida, ridichiile, merele și ardeii iuți au fost folosiți pentru a înlocui globurile și beteala.

„Ne-am pus imaginația la încercare și ăsta este rezultatul. Am pornit de la ideea de a fi unici și de a ne încânta clienții. De ce să mai sacrificăm un brăduț atâta timp cât există broccoli?”, spune cel care a avut ideea aranjamentului.

Din păcate, „bradul” din broccoli nu are cu siguranță șanse să reziste până la Crăciun, dar, cu toate acestea, clienții pieței vor fi încântați să îl admire pentru câteva zile.

WhatsApp Image 2022 12 16 at 07.50.14 1