miercuri, 23 septembrie 2020

„Virusul a fost creat într-un laborator militar”, susține un medic virusolog din China, fugit în SUA

Știrile zilei

Ioniță de la Clejani, prima reacție după ce Margherita ar fi agresat fizic și verbal două femei

Margherita de la Clejani este din nou în centrul atenției, după ce în urmă cu aproximativ patru luni era...

Cel mai toxic aliment din lume. Romanii il consuma ca pe o delicatesa

Cel mai toxic aliment din lume. Multi fug de el, dar la noi este consumat precum o delicatesa, Romanii...

ULTIMĂ ORĂ: Creștere URIAȘĂ a numărului de cazuri de coronavirus în România. Cifrele au EXPLODAT în ultimele 24 de ore!!

Coronavirus România, bilanț 22 septembrie. Până astăzi, 22 septembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 114.648 de cazuri de...

O nouă declarație șocantă cu privire la originea noului coronavirus vine din partea unui medic virusolog chinez care a emigrat în Statele Unite.

Un expert medical chinez, care a fugit în SUA, susține că pandemia de Covid-19 a început într-un laborator militar și că a fost ascunsă de oficiali chinezi, potrivit NZ Herald.

Dr. Li Meng-Yan, specialist în virologie din Hong Kong, a fugit în SUA, de teamă că va fi „dată dispărută” de forțele chineze din cauza descoperirilor și opiniilor sale. Ea a declarat pentru Fox News că guvernul chinez i-a cenzurat activitatea, iar descoperirile ei ar fi putut salva vieți pe tot globul.

„Aceasta este o pandemie imensă pe care nu am mai văzut-o niciodată. Este mai mult decât orice am știut în istoria umană. Deci, momentul este foarte, foarte important. Dacă putem opri evoluția la timp, mai putem salva vieți”, a spus Yan Li-Meng în interviul acordat postului american.

Originea noului virus: un laborator militar
Meng-Yan a declarat pentru Fox News că ea crede că guvernul chinez știa despre Covid-19 cu cel puțin o lună înainte de a recunoaște public că a existat un focar. Ea a spus că supraveghetorul ei i-a cerut mai întâi să efectueze o anchetă „secretă” cu privire la noul virus la sfârșitul anului trecut. Apoi, a susținut că șefii ei, cunoscuți ca unii dintre experții de top din domeniu, au ignorat propriile cercetări și au acceptat să nu treacă „linia roșie” a guvernului și să „tacă și să fie atenți”.

„Trebuie să mă ascund pentru că știu cum tratează acești denunțători, iar ca un informator aici vreau să spun adevărul Covid-19 și originea virusului Covid SARS-2”, a spus Yan pentru Fox News. Una dintre afirmațiile șocante ale dr. Meng-Yan este că, în timp ce studiază transmiterea virusului de la persoană la persoană, descoperirile ei indică faptul că provin dintr-o unitate militară legată de Armata de Eliberare a Poporului.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă