Povestea tristă a Alinei, la ”Visuri la cheie”

0

Cea mai mare durere este atunci când pierzi pe cineva drag, când persoana alături de care construiai un viitor s-a stins.

Alina știe foarte bine aceste lucruri, pentru că le-a trăit. A rămas singură cu trei copii, după ce soțul ei a murit, și își spune povestea tristă la ”Visuri la cheie”.

”Atunci când ți se întâmplă ceva rău în viață, îți pierzi speranța și ai impresia că vei merge din rău în mai rău”, spune Alina, cu lacrimi în ochi.

Cei trei copii și mama lor locuiesc împreună cu bunicii. Au o casă, începută de tatăl lor, care a rămas la stadiul de beton.

Durerea familiei și povestea puternică din spate i-a impresionat pe Dragoș și pe arhitecții din echipa emisiunii PRO TV.

”Trăiesc drama unei familii care s-a întâmplat acum 3 ani și am simțit că s-a întâmplat acum trei zile. El era totul și totul a dispărut, iar ei nu mai au de ce să se agațe. Sper să le aducem o altfel de perspectivă a vieții, să nu le reparăm o casă, ci sufletele. Alinei, în special.

Cosmin s-a apucat de o casă pe care nu a reușit să o ducă la bun sfârșit. A pus în ea tot ce ar pune un om în casa lui: iubire, pasiune, dăruire și nerăbdare să o vadă. Din nefericire, n-a mai apucat. Sper să reușim noi să-i continuăm munca și să le dăm copiilor ce și-ar fi dorit el să le dea”, spune Alex Gavrilescu.

Spune ce crezi