Vitrine de prăjituri și înghețată, pentru marfa frumos prezentată !

67

Există mai multe moduri de  prezentare în scopul vânzării a diverselor sortimente de deserturi. Orice unitate de profil obligatoriu este dotată măcar cu o vitrină de prăjituri performantă și/sau  o vitrină înghețată.

Ai o gelaterie sau o cofetărie? Alege vitrine frumoase, clienții să-i îmbie!

Nu trebuie neapărat să fie o gelaterie, poate să fie vorba chiar și de o cofetărie tradițională care are la vânzare atât prăjituri, fursecuri, torturi, dar și sortimente diverse de înghețată preparată în laboratorul propriu. Cu cât sunt mai multe preparate, cu atât șansele de a obține un profit mai mare cresc, deoarece se va putea atrage un număr mai mare de clienți.

O vitrină de înghețată modernă se deosebește de acele lăzi frigorifice anoste unde sunt depozitate înghețate banale, de fabrică, închise în cutii din plastic sau carton. Un ambalaj pe care scrie ÎNGHEȚATĂ nu are același magnet precum o vitrină cuo formă specială în interiorul căreia tronează munți de înghețată decorată creativ cu fructe, bucățele de fursecuri, ciocolată, figurine din zahăr ars.

O astfel de vitrină trebuie să fie mare, să aibă tăvi încăpătoare și să fie bine ventilată. Acest lucru, ce e drept, poate să sporească consumul de energie electrică, dar va crește în mod sigur vânzările pentru că și acele persoane care nu aveau de gând neapărat să comande o porție de înghețată răcoritoare vor deveni brusc pofticioase și își vor lua o cantitate generoasă.

Diferența între o înghețată produsă industrial, la fabrică, și una produsă artizanal, în laboratorul unei gelaterii sau cofetării, este colosală, iar faptul că mai e și afișată într-un mod spectaculos nu face decât să îi adauge puncte suplimentare în ochii clienților.

 

Vitrine performante stilate, pentru cele mai bune înghețate!

Evident, producătorii propun celor din domeniu și diverse tipuri de vitrine pentru înghețată care obturează vizibilitatea clienților la sortimentele aflate la vânzare. Dar aceste echipamente sunt mai degrabă apanajul gelateriilor cu tradiție unde intră în marea majoritate a cazurilor doar consumatori avizați care știu exact ce înghețată doresc să cumpere și au siguranța că vor primi un produs de calitate. Aceștia nu au nevoie neapărat de stimuli suplimentari pentru a  achiziționa un astfel de desert răcoritor, deci în cazul lor o afișare de tip italian, la butoi, nu reduce deloc vânzările.

 

Vitrine pentru prăjituri de calitate, pentru deserturi frumos conservate și afișate!

Pentru cofetării, o vitrină pentru prăjituri clasică sau cu o formă modernă este indispensabilă, deoarece reprezintă acel echipament de  prezentare al delicateselor dulci care respectă normativele în vigoare privind conservarea și etalarea acestora în fața consumatorilor.

La fel ca și vitrinele de înghețată, vitrinele pentru prăjituri sunt realizate din materiale de calitate, sunt ergonomice și se pot găsi la niște dimensiuni potrivite pentru a se putea include în mod corect în dotările din cadrul unității ce le comandă.

Blaturile pe care se așează prăjiturile sunt solide și pot fi folosite o perioadă lungă de timp. De mare importanță, atât în cazul vitrinelor pentru prăjituri care au nevoie de o temperatură scăzută, dar peste 0 grade Celsius, cât și al modelelor de vitrine de înghețată care necesită temperaturi mult mai scăzute, negative, faptul că echipamentele au sisteme de reglare și afișare a temperaturii performante este benefic, deoarece, având o tehnologie avansată, afișajul asigură funcționarea continuă, fără probleme, a respectivelor echipamente HoReCa.

Mai ales în cazul sortimentelor care au nevoie a fi păstrate și afișate la niște temperaturi scăzute,  termostatele trebuie să fie de mare precizie și realizate în conformitate cu standardele din acest sector de activitate.

Vitrinele pentru prăjituri competitive sunt realizate în diferite specificații, pentru a satisface nevoile individuale ale profesioniștilor din industria HoReCa și sunt realizate doar din materiale de calitate, premium, achiziționate de la furnizori renumiți de pe piața internațională, fapt ce le face extrem de robuste, de durabile în timp.

Folosirea vitrinelor în cofetării, patiserii, cafenele, gelaterii, pentru afișarea diferitelor tipuri de produse este un must have. Mulți preferă echipamente cu un design simplu, care se încarcă și se descarcă ușor. Însă modelele mai complexe, cu o estetică surprinzătoare, poate să contribuie la crearea unui interior în unitatea respectivă pe care clienții îl vor ține minte și vor fi tentați să revină din nou pentru alte comenzi.

De la TC Romania Crown Cool vei putea achiziționa și tu niște vitrine de prăjituri și echipamentele pentru conservarea și prezentarea sortimentelor de înghețată foarte elegante, la niște prețuri promoționale care nu îți vor destabiliza bugetul. Intră să le vezi chiar acum pe site-ul lor de prezentare!

 

loading...
Loading...

Cmentariile sunt închise