La doar 4 anisori, a ridicat toata sala in picioare la Romanii au talent

Unul dintre cele mai apreciate momente din cadrul emisiunii ”Romanii au talent”, difuzata la Pro TV, a fost cel al lui Vlad Ciobanu, un copil de doar 4 ani din Chisinau, ce stie sa recite peste 100 de poezii. Poezia pe care a recitat-o in fata publicului primei editii a sezonului 10 din ”Romanii au talent” a ridicat toata sala in picioare.

El a povestit ca a invatat toate aceste poezii seara, la baita, cand tatal lui ii recita versuri mai putin cunoscute de toata lumea. Prima poezie invatata a fost la varsta de 2 ani si jumatate. A facut cunostinta cu alfabetul la varsta de 2 anisori, iar un an mai tarziu deja stia sa numere pana la 100. Parintii spun ca au fost nevoiti sa il mute pe Vlad de la gradinita intrucat ca nu mai era de nivelul lui.


Te rugam sa apreciezi !

Tatal lui Vlad este jurist, iar mama coregraf. Parintii i-au facut copilului un canal de Youtube, avand acum undeva la minim 20.000 de abonati. Gandul ca ar putea sa aiba un copil genial nu ii sperie deloc. Sunt increzatori ca vor gasi solutii, chiar daca vor fi nevoiti sa faca sacrificii.

Micutului Vlad ii plac poeziile lui Florin Piersic, motiv pentru care parintii vor sa il indrume spre actorie, potrivit stirileprotv.ro

 

loading...