Vlad Gherman și Oana Moșneagu, declarații inedite despre povestea lor de dragoste

Vlad Gherman și Oana Moșneagu sunt într-o relație de câteva luni și par foarte îndrăgostiți unul de celălalt.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu sunt surprinși mereu împreună, iar relația lor pare să meargă tot mai bine pe zi ce trece. Cei doi se iubesc nebunește, iar fanii de pe rețelele de socializare sunt adesea martorii declarațiilor de dragoste sau a gesturilor de tandrețe.

Cei doi au vorbit într-un interviu acordat recent despre povestea lor de dragoste și au surprins cu declarațiile lor.

„Vlad mă surprinde de multe ori, e un bărbat romantic, gospodar, harnic, generos. Se întâmplă de multe ori ca, după o zi de filmare să mă aștepte cu o masă gătită de el. Îl iubesc foarte mult”, a declarat Oana într-un interviu acordat OK Magazine.

Nici partenerul ei nu s-a lăsat mai prejos la capitolul laude și vorbe frumoase la adresa partenerei sale.

„Îmi place că e plină de viață și și-a păstrat această calitate, asta m-a și atras la ea. E prima relație pe care o am cu o femeie matură, care a trecut prin multe. A plecat de acasă la o vârstă fragedă și și-a luat viața în propriile mâini”, a spus Vlad Gherman pentru sursa citată.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au mutat împreună
Recent, Vlad Gherman a dezvăluit prin intermediul unui video publicat pe contul personal de YouTube că el și partenera lui, Oana Moșneagu, au făcut un pas important în relație. Mai exact, s-au mutat împreună.

„Oana se mută aici. Ea stătea în chirie, eu stau în chirie, dar pentru că petreceam foarte mult timp împreună, am zis să facem pasul ăsta, care, într-adevăr, e un pas important pentru relația noastră, e un pas important pentru orice relație și pentru că ne-am asumat drumul ăsta pe care am pornit împreună, am zis hai să ne mutăm.”

Actorul a vorbit și despre schimbările care au apărut după ce partenera lui s-a mutat la el.

„Am ales să rămânem la mine pentru că ne place și mai mult apartamentul ăsta, e foarte cozy, e foarte primitor și e mult mai aproape de zona în care filmăm noi. Am zis hai să rămânem la mine. În primul rând, cea mai mare modificare, în caz că întrebați, este faptul că în zona în care aveam o masă am pus un dulap, un șifonier tocmai pentru că Oana deja a început să mă dea afară din propriul șifonier și am zis, ok, am înțeles, ai nevoie de spațiul tău pentru haine, se rezolvă. Vor fi câteva modificări și prin living, în dormitor”, a adăugat Vlad Gherman.