Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru au schimbat numele copilului. Decizie neașteptată

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru au devenit părinți pentru a doua oară, în urmă cu o lună, iar acum au luat o decizie neașteptată cu privire la bebeluș. Cei doi formează una dintre cele mai frumoase familii de persoane publice din România. Au o fetiță pe nume Zora, iar de puțin timp familia s-a mărit cu încă un membru.

Ce au decis Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru la o lună de când s-a născut fiica lor
Printr-o postare pe Instagram, Alice Cavaleru a dezvăluit că fiica lor și-a ales singură numele. Micuța a primit două prenume: Nova Alegra, iar în primele zile din viața ei, părinții îi spuneau Nova, ca să se potrivească cu numele fetei mai mari Zora.

După o lună cu ea, ne-am dat seama că numele Alegra i se potrivește mai bine.
De fapt, și-a ales singură numele. Noi doar am înțeles mesajul. E o bucurie de copil, a dezvăluit Alice Cavaleru.

Internauții au apreciat că ambele nume ale fetiței sunt foarte frumoase și i-au transmis mamei că micuța seamănă mult cu tatăl ei.

Alice Cavaleru a devenit mamă pentru a doua oară în urmă cu o lună. Soția lui Vladimir Drăghia a ales să nască natural, așa cum s-a întâmplat și la prima sarcină. Potrivit informațiilor apărute în presă, soțul ei i-a stat alături permanent.

Fetița s-a născut la ora 23.20, a primit nota 10 din partea medicilor, a avut o greutate de 3,530 gr, și 53 de cm lungime. Are două nume: Alegra Nova, dintre care unul Alegra, un nume unic, care provine din italiană și înseamnă “vesel”, “plin de viață”.

Vladimir Drăghia, tată de fete
Într-un interviu pentru o emisiune de televiziune, Vladimir Drăghia a dezvăluit că a asistat la prima naștere a soției sale. A fost permanent lângă ea, și a ținut-o de mână ca în filme. La final au plâns amândoi și totul a fost extrem de emoționant.

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru s-au căsătorit în 2018, la un an de la venirea pe lume a primului lor copil – Zora. Acum fiica lor cea mare are 5 ani și iată că a devenit sora mai mare.

Despre rolul de mamă, Alice a spus la un moment dat că este o meserie grea și nu din perspectiva energiei investite, ci din considerente mult mai profunde.

O dată ce ai un copil, ca femeie cel puțin, nimic nu mai e la fel. Ești constrânsă de atâtea gânduri și de atâtea frici, spunea Alice.

Acum familia Drăghia numără cinci membri: Alice, Vladmir, Zora, Alegra și nu în ultimul rând, Ioco, patrupedul familiei.