sâmbătă, 19 septembrie 2020

Vlăduța Lupău, beată la o petrecere la care a cântat? „Ai rupt șprițu’”

Știrile zilei

Familia unui preot din Brașov, decimată de coronavirus

Temutul coronavirus a făcut trei victime într-o familie din Brașov: un preot, soția acestuia și unul dintre fiii lor...

Şcolile de închid mai multe zile. Anunţul făcut de premierul Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban anunţă că mai multe zile cursurile se vor derula online, pentru a permite pregătirea secţiilor de...

Ion Țiriac, nemulţumit de creşterea pensiilor cu 14%. „Înseamnă că sunt miliardari”

Vestea bună primită de pensionari la începutul lunii septembrie nu avea să treacă neobservată. Spre exemplu, Ion Țiriac este...

Vlăduța Lupău a cântat luna aceasta la o petrecere, în Făgăraș. A doua zi după eveniment, artista a postat pe pagina ei o fotografie în care apărea în pijamale. „Duminica mea. 💕”, a scris ea in postare.

Imediat a apărut un comentariu lasat de un tânăr: „ Ai rupt șprițu’ la Laguna (n.r. – restaurantul la care a cântat Vlăduța Lupău)”.

Din pacate, scandalul dintre Vlăduța Lupău și Armin Nicoară continuă. Iar Vladuta neagă că ar fi existat mai mult decat o simpla colaborare si amicitie intre ea și fostul ei coleg de formație, potrivit Cancan: „Nu am fost amanți! Am avut o relație familială, alături de părinții mei, părinții lui. L-am ajutat cât am putut. Ca să se facă mare… (…) Ai umbla cu unul care are corpul cât mâna ta?”.

„Sunt foarte dezamăgit de declarațiile Vlăduței. Eu pe ea, pe Vlăduța Lupău, am respectat-o și pot să spun că pentru mine a fost pe primul loc. Pe ea o puneam pe primul loc, era ea, iar pe alte locuri erau alte persoane. Nu mă așteptam să mă facă în halul ăsta. Într-adevăr, ne-am certat. De fapt, ea a fost certată cu mine, nu eu cu ea. Sufăr că nu mai colaborez cu ea, Vlăduța a dorit să încheiem pe partea muzicală orice legătură și aici s-a rupt totul. Chiar dacă ne-am fi certat din motive personale, ea nu trebuia să facă circul ăsta, trebuia să ne continuăm pe partea muzicală evenimentele, nu să facă un circ, să sune la cei care au organizat evenimentele pe care trebuia să le onorăm și să le spună că eu nu mai am ce căuta acolo, că nu am de ce să cânt cu ea”, a declarat Armin Nicoară pentru sursa mai sus citată.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă