18.8 C
București
duminică, 13 iunie 2021

Vlăduța Lupău, beată la o petrecere la care a cântat? „Ai rupt șprițu’”

Vlăduța Lupău a cântat luna aceasta la o petrecere, în Făgăraș. A doua zi după eveniment, artista a postat pe pagina ei o fotografie în care apărea în pijamale. „Duminica mea. 💕”, a scris ea in postare.

Imediat a apărut un comentariu lasat de un tânăr: „ Ai rupt șprițu’ la Laguna (n.r. – restaurantul la care a cântat Vlăduța Lupău)”.

Din pacate, scandalul dintre Vlăduța Lupău și Armin Nicoară continuă. Iar Vladuta neagă că ar fi existat mai mult decat o simpla colaborare si amicitie intre ea și fostul ei coleg de formație, potrivit Cancan: „Nu am fost amanți! Am avut o relație familială, alături de părinții mei, părinții lui. L-am ajutat cât am putut. Ca să se facă mare… (…) Ai umbla cu unul care are corpul cât mâna ta?”.

„Sunt foarte dezamăgit de declarațiile Vlăduței. Eu pe ea, pe Vlăduța Lupău, am respectat-o și pot să spun că pentru mine a fost pe primul loc. Pe ea o puneam pe primul loc, era ea, iar pe alte locuri erau alte persoane. Nu mă așteptam să mă facă în halul ăsta. Într-adevăr, ne-am certat. De fapt, ea a fost certată cu mine, nu eu cu ea. Sufăr că nu mai colaborez cu ea, Vlăduța a dorit să încheiem pe partea muzicală orice legătură și aici s-a rupt totul. Chiar dacă ne-am fi certat din motive personale, ea nu trebuia să facă circul ăsta, trebuia să ne continuăm pe partea muzicală evenimentele, nu să facă un circ, să sune la cei care au organizat evenimentele pe care trebuia să le onorăm și să le spună că eu nu mai am ce căuta acolo, că nu am de ce să cânt cu ea”, a declarat Armin Nicoară pentru sursa mai sus citată.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate