joi, 2 iulie 2020

Vouchere noi pentru bugetarii părinţi: tichetele trusou şi junior

Știrile zilei

Horoscop 1 iulie 2020. Zi excelentă pentru mai multe zodii

Horoscop Berbec Nativii zodiei Berbec se vor confrunta cu probleme de sănătate, însă nativii vor trece repede acest hop. Sfatul...

Cum au aparut jocurile de noroc online

Daca in trecut pentru a participa la jocuri de noroc trebuia sa mergi intr-o locatie special destinata acestui lucru,...

Viorel Stegaru părăsit de Vulpița! Cu cine s-a mutat femeia

Barbatul din Blagesti a fost lasat cu ochii in soare! Veronica a plecat de acasa.Viorel Stegaru a fost părăsit...

La ora actuala, există cinci tipuri de bilete de valoare ce pot fi acordate salariaţilor: tichete de masă, tichete cadou, tichete de creşă, tichete culturale şi vouchere de vacanţă. Parlamentarii UDMR au depus la Senat un proiect de lege care să suplimenteze lista de tichete-cadou pe care le pot primi bugetarii, potrivit greatnews.ro. Mai exact, sa se introduca tichetele trusou şi junior.

Tichetele trusou s-ar acorda pentru fiecare copil (după naştere sau adopţie). Acesta poate fi folosit la plata produselor de îngrijire. Dacă va fi aprobat de Parlament şi apoi promulgat de președintele Klaus Iohannis, actul normativ ar putea intra în vigoare în acest an. Valoarea maximă a sumelor acordate ca tichet trusou nu va depăşi 1.500 de lei pentru un copil.

Cat despre voucherele junior, acestea ar putea fi acordate lunar sau ocazional salariaţilor părinţi pentru plata serviciilor educaţionale, a bunurilor (manuale şi rechizite şcolare) şi a taberelor. Ajutorul lunar din acest program nu poate depăși 250 de lei, iar un voucher acordat ocazional poate avea valoarea maximă de 700 de lei.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă

- Advertisement -Vouchere noi pentru bugetarii părinţi: tichetele trusou şi junior 1