Vrei sa slabesti? Avem pentru tine o lista cu produse alimentare care contin nutrienti si sunt sarace in calorii

Noi invatam beneficiile de sanatate ale unui alt nutrient aproape fiecare zi. Avem nevoie de mai multi antioxidanti, mai mult fier, magneziu mai mult, dar nu putem pur si simplu sa continuam sa manancam mai multe alimente.

1. Telina: Telina este clasica pentru caloriile zero. Constand in cea mai mare parte in apa, pana in momentul cand ai terminat toate astea de mestecat, le-ai si consumat, probabil, mai multe calorii decat ai consumat. O portie de 100 de grame contine doar 16 de calorii. Pur si simplu nu merg peste bord cu goluri de tensiune.

2. Broccoli: Broccoli este una dintre legumele mele preferate. Este bun, deoarece contine o tona de fibre, ajutand sistemul digestiv, si chiar unele proteine ​​din plante. Exista doar 34 de calorii intr-o portie de 100 de grame.

3. Mere: La 52 de calorii la 100 de grame, merele au de fapt mai multe calorii decat cele mai multe dintre produsele alimentare de pe aceasta lista. Dar, pline de fibre, antioxidanti, vitamine si minerale, acestea sunt mai mult decat trebuie. Personal, imi place sa mananc unul ca o gustare intre pranz si cina pentru a ma opri de la transformarea la ceva mult mai putin sanatos.

4. Castravete: CastravetIi au fost una dintre putinele legume care mi-a placut sa le mananc. Abundenti in apa, ei sunt foarte buni pentru hidratare si sunt delicioasi cand se adauga la un ulcior cu apa. La 16 calorii la 100-grame, acestia sunt extrem de scazuti in calorii si face un excelent plus la orice salata.

5. Portocale: Nu sunt intr-adevar un mare fan al portocalelor, dar beneficiile lor de sanatate sunt de necontestat. Pline cu vitamina C, portocalele vin cu doar 47 de calorii per 100 grame de servire, mult mai putin decat multe alte fructe.

6. Varza: Varza este cunoscuta pentru lupta impotriva cancerului si a bolilor de inima. Aceasta poate ajuta, de asemenea, la scaderea in greutate, ajungand la doar 25 de calorii la 100 de grame.

7. Conopida: Conopida are proprietati anti-inflamatorii si poate ajuta inima si sistemul digestiv. Acesta contine doar 25 de calorii intr-o portie de 100 si poate fi folosita pentru a face cruste de pizza delicioase.

8. Sparanghelul: Sparanghelul la gratar, in timpul verii este unul dintre felurile mele de mancare favorite . Este satios , nu are multe calorii, doar 20 intr-o portie de 100 de grame.

9. Kale: Kale este unul dintre cei mai buni nutrienti. Pentru doar 49 de calorii pe care le are contine mai multe fibre, vitamine, minerale, fitonutrienti si proteine. Puteti incerca, sa face-ti chips-uri nap, puse intr-o salata, sau chiar consumata cu regularitate in impachetari.

10. Ciuperci: Destul de mult, toate tipurile de ciuperci sunt sarace in calorii. Buretii au doar 38 de calorii intr-o portie de 100 de grame, portabellas doar 22. Pune-le intr-un sos, un sote, sau chiar intr-un burger, ele nu adauga nimic,

 » Sursa: culinar.bzi.ro