sâmbătă, 23 mai 2020

Vremea în 6 mai se arată a fi foarte capricioasă! Cod galben în 12 judeţe

Știrile zilei

Serbia a deschis granițele pentru toată lumea, fără testare sau carantina

Frontierele Serbiei au fost deschise de vineri, ora 0.00, pentru toți străinii, fără testare sau carantina. Guvernul de la Belgrad...

Vela anunţă că a aprobat zboruri charter pentru mai multe destinaţii

Ministrul de Interne Marcel Vela a declarat joi seara că a aprobat o solicitare de la Ministerul Afacerilor Externe...

Bilanţul covid-19 în SUA creşte cu 1.255 de morţi la 94.661 de decese

Statele Unite, cea mai îndoliată ţară de epidemia covid-19, au înregistrat 1.255 de morţi în ultimele 24 de ore,...

Vremea în 6 mai se arată a fi foarte capricioasă. Adminsitrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de viscol pentru 12 județe. VA fi vânt extrem de puternic în regiunile montane, viscol dar și ploaie. La altitudini de peste 1700 m se vor semnala ninsori.

Vremea în 6 mai 2020. ANM a emis cod galben de viscol în 12 județe
Avertizarea emisă de anm este valabil până joi seara și vizează zonele montane înalte, dar și 12 județe. Rafele vor depăți, la munte, 120 km pe oră.

”Cu precădere în Carpaţii Meridionali, mai ales în noaptea de miercuri spre joi (6/7 mai) şi pe parcursul zilei de joi (07 mai), va sufla tare, cu viteze de peste 110…120 km/h. Temporar, la altitudini de peste 1700 m, se vor semnala precipitaţii predominant sub formă de ninsoare şi local va fi viscol, iar vizibilitatea va scădea semnificativ”, a transmis ANM.

De astăzi, 6 mai, de la ora 12.00, până mâine la ora 20.00, este valabil un cod galben de vânt şi în următoarele județe: Satu Mare, Sălaj, Maramureş, Cluj, Bistriţa-Năsăud, Mureş, Harghita, Covasna, Hunedoara, Braşov, Alba şi Sibiu.

”În intervalul menţionat, local şi temporar vor fi intensificări ale vântului cu viteze la rafală ce vor depăşi în general 55 şi 65 km/h”, a mai transmis ANM.

Un alt cod galben de vânt puternic este valabil miercuri, între orele 9.00 – 20.00, în judeţele Mehedinţi, Dolj, Olt şi Teleorman, precum şi sudul judeţelor Gorj şi Vâlcea. Vântul va avea intesificări cu viteze la rafală cuprinse, în general, între 55 şi 65 km/h.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă

- Advertisement -Vremea în 6 mai se arată a fi foarte capricioasă! Cod galben în 12 judeţe 1