joi, 24 septembrie 2020

Vremea în 6 mai se arată a fi foarte capricioasă! Cod galben în 12 judeţe

Știrile zilei

Ioniță de la Clejani, prima reacție după ce Margherita ar fi agresat fizic și verbal două femei

Margherita de la Clejani este din nou în centrul atenției, după ce în urmă cu aproximativ patru luni era...

Cel mai toxic aliment din lume. Romanii il consuma ca pe o delicatesa

Cel mai toxic aliment din lume. Multi fug de el, dar la noi este consumat precum o delicatesa, Romanii...

ULTIMĂ ORĂ: Creștere URIAȘĂ a numărului de cazuri de coronavirus în România. Cifrele au EXPLODAT în ultimele 24 de ore!!

Coronavirus România, bilanț 22 septembrie. Până astăzi, 22 septembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 114.648 de cazuri de...

Vremea în 6 mai se arată a fi foarte capricioasă. Adminsitrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de viscol pentru 12 județe. VA fi vânt extrem de puternic în regiunile montane, viscol dar și ploaie. La altitudini de peste 1700 m se vor semnala ninsori.

Vremea în 6 mai 2020. ANM a emis cod galben de viscol în 12 județe
Avertizarea emisă de anm este valabil până joi seara și vizează zonele montane înalte, dar și 12 județe. Rafele vor depăți, la munte, 120 km pe oră.

”Cu precădere în Carpaţii Meridionali, mai ales în noaptea de miercuri spre joi (6/7 mai) şi pe parcursul zilei de joi (07 mai), va sufla tare, cu viteze de peste 110…120 km/h. Temporar, la altitudini de peste 1700 m, se vor semnala precipitaţii predominant sub formă de ninsoare şi local va fi viscol, iar vizibilitatea va scădea semnificativ”, a transmis ANM.

De astăzi, 6 mai, de la ora 12.00, până mâine la ora 20.00, este valabil un cod galben de vânt şi în următoarele județe: Satu Mare, Sălaj, Maramureş, Cluj, Bistriţa-Năsăud, Mureş, Harghita, Covasna, Hunedoara, Braşov, Alba şi Sibiu.

”În intervalul menţionat, local şi temporar vor fi intensificări ale vântului cu viteze la rafală ce vor depăşi în general 55 şi 65 km/h”, a mai transmis ANM.

Un alt cod galben de vânt puternic este valabil miercuri, între orele 9.00 – 20.00, în judeţele Mehedinţi, Dolj, Olt şi Teleorman, precum şi sudul judeţelor Gorj şi Vâlcea. Vântul va avea intesificări cu viteze la rafală cuprinse, în general, între 55 şi 65 km/h.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă