12.5 C
București
vineri, 7 mai 2021

Vulpiţa de la Acces Direct a primit premiul la care nu se aştepta niciodată

Veste fenomenală pentru fanii celebrei Vulpițe de la “Acces Direct”! Tânăra din județul Vaslui, devenită vedetă după ce a ajuns în București, a primit premiul la care nu se aştepta niciodată! Internauții au luat-o razna complet, iar “vedeta” Antenei 1 a avut extrem de multe comentarii de citit.

Vulpiţa de la “Acces Direct” a primit premiul la care nu se aştepta niciodată
Veronica Stegaru, alias Vulpiţa de la “Acces Direct”, s-a fotografiat cu un premiu la care mulți dintre artiși râvnesc! După cum puteți vedea atât în galeria foto a articolului, dar și în imaginea de mai jos, pe trofeu a fost gravat mesajul: “Discul de aur pentru Vulpița – Regina YouTube-ului”. Susținătorii lui Carmen de la Sălciua vor lua foc atunci când vor auzi vestea aceasta, pentru că, de fapt, Regina YouTube-ului în România ar fi focoasa artistă din județul Alba. Ca adevăratele staruri, Vulpița le-a mulțumit tuturor pentru iubirea și susținerea lor.

“Bravo, Veronica. Nu te lăsa nici tu, nici Viorel. Demonstrați că puteți mult mai mult. Să vă ajute Dumnezeu în tot ceea ce faceți pentru a putea aduce fetița alături de voi” este unul dintre mesajele de pozitive pe care tânăra din Blăgești le-a primit. Vă reamintim că, în urmă cu o lună, ea s-a lansat în muzică alături de Axinte, iar piesa lor a ajuns rapid nr. 1 în trending pe YouTube, iar îndrăgitul artist Connect-R a răbufnit când a aflat acest lucru.

Vulpiţa de la “Acces Direct”, criticată după ce a obținut premiul neașteptat
Printre numeroasele mesaje de felicitare, Veronica Stegaru i-au fost transmise și câteva gânduri negative, după cum puteți vedea în imaginea de mai jos. Alte mesaje acide primite de “vedeta” Antenei 1 sunt următoarele: “Bă, dacă vulpita e regina, iar Abi, regele, asta înseamna că…??”, “Fetița, dacă și-o doreau, o aduceau demult. Nu înțeleg cum o mamă care stă degeaba în București nu și-a adus copilul să câteva cu ei să meargă la grădiniță Dar ce sa ceri de la doi inculți trantori și o femeie de moravuri ușoare”.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate