joi, 28 mai 2020

Vulpița este devastată! Viorel nu vrea să îi trimită bani fetiței lor

Știrile zilei

SUA se pregătesc să o acuze de trafic de droguri pe prima doamnă a Venezuelei

Prima doamnă a Venezuelei, Cilia Flores, are o îndelungată experienţă de jocuri politice, dar procurorii americani se pregătesc să...

Casa Regală a României este în doliu: „România pierde un tezaur viu al istoriei contemporane”

Custodele Coroanei Române, Majestatea Sa Margareta, regretă moartea ultimului coleg de Clasă Palatină al Regelui Mihai I şi afirmă...

Simțindu-se cu musca pe căciulă, Viorel și-a cerut scuze față de Veronica, pentru felul în care s-a comportat, ba chiar a făcut un gest lăudabil pentru fiica lui. Cu toate acestea, soțul Vulpiței continuă să mintă în legătură cu suma de bani pe care Vulpița i-a dat-o, fiind tras la răspundere de Mirela Vaida, pe motiv că fură de la fiica lui! După ce ieri și-a judecat soția în ultimul hal, astăzi, când a văzut că tatăl a venit să o apere, Viorel s-a simțit cu musca pe căciulă și.. surpriză: și-a cerut scuze!

”Doamna Mirela, îmi cer scuze pentru ce s-a întâmplat ieri”, a zis Viorel. Reacția Veronicăi a apărut imediat, zicându-i bărbatului că a pierdut-o definitiv. ”Nu mai ai șansă”, au fost cuvintele Vulpiței.

Și ca să-i demonstreze soției că a greșit, în semn de iubire, Viorel i-a trimis fiicei sale 500 de lei. ”Vă aduc la cunoștiință, căci știți că Veronica a zis că nu i-am trimis nimic fetei, am dovada aici că am fost la poștă astăzi. I-am trimis fetei bani”, a zis Viorel, în timp ce arăta la cameră dovada.

Și atât i-a trebuit, căci un adevărat scandal a pornit. Mirela Vaida a întrebat-o pe Vulpi câți bani i-a dat, de fapt, soțului său. ”Nu mai știu”, a zis Veronica, fiind completată imediat de Viorel. ”Vă spun eu, doamna Mirela. Eu astăzi fetei i-am pus 500 de lei, că ea mi-a dat 600 de lei pentru fată”, a zis el.

Imediat după, prezentatoarea TV i-a reamintit lui Viorel că suma ar fi de 1.000 lei, fiind confirmată de Vulpița. ”Restul îi mai pun luna care vine, tot pentru fată”, a zis el.

Enervată de faptul că Viorel minte, Mirela Vaida l-a acuzat că minte, susținând că fură de la copilul lui. ”Tu ce faci? Iei 1.000 de lei de la Veronica și îi dai doar 500? Păi tu furi de la copilul tău, măi Viorele”, a zis prezentatoarea TV.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă

- Advertisement -Vulpița este devastată! Viorel nu vrea să îi trimită bani fetiței lor 2