14.1 C
București
sâmbătă, 17 aprilie 2021

Vulpița, filmată în timp ce îl înșela pe Viorel: „Veronico, când mai vin la tine?”

CANCAN.RO vă prezintă imagini-bombă cu nimeni alta decât Vulpița de la Acces Direct, filmată în cele mai intime ipostaze cu putință, în timp ce îl „traducea” pe Viorel!

Venită din județul Vaslui tocmai în Capitală, Veronica Stegaru a luptat zi de zi pentru a câștiga statutul de „vedetă” în televiziune. S-a lansat chiar și în muzică și a făcut eforturi mari pentru a scăpa de sărăcia lucie care i-a învăluit întreaga viață. Ei bine… dar ce-i de făcut cu trecutul? Căci de el nu poți scăpa: oriunde ai încerca să fugi, vine după tine!

CANCAN.RO a intrat în posesia unor imagini absolut șocante cu Vulpița de la Acces Direct. Vă spunem doar atât: soția lui Viorel Stegaru a făcut amor cu un bărbat, în timp ce altul filma partida desfășurată pe jos, în iarbă, iar Vulpița se… văita de mama focului!

Vulpița în iarbă
Ziua în amiaza mare, Vulpița de la Acces Direct a fost filmată în Blăgești, în timp ce făcea amor în iarbă cu un bărbat misterios, cel mai probabil de la ea din sat.

Cei doi nu au avut deloc inhibiții în fața camerei telefonului mobil cu care îi filma un alt bărbat care, culmea… se mai și amuza de situație. La un moment dat, partenerul de ocazie al Veronicăi Stegaru o întreabă ceva legat de „activitatea” cu Viorel, cel mai probabil de când nu a mai avut o apropiere intimă de soțul său, întrebare la care Vulpița răspunde cu… „Nu știu!”.

Câteva secunde mai târziu, Veronica Stegaru îi comunică partenerului său… că partida devine dureroasă, însă bărbatul nu se oprește și continuă să-și vadă de treabă. Mai mult, Vulpița îi spune, la un moment dat, să nu mai filmeze și, dacă filmează, să nu posteze filmarea. „Nu mă mai filma”, îi spune Vulpița, aparent speriată de situație.

„O ștergi”, continuă Vulpița.

„Da, o șterg… (filmarea, n.r.)”, îi spune și bărbatul, nepăsător.

„Ah, ce mă doare…” continuă Vulpița.

„Ei, na…” este replica bărbatului, cu aceeași nepăsare.

„Veronico, când mai vin la tine?”, o întreabă partenerul de amor pe Vulpița.

„Nu știu, că e bărbatul meu acasă”, îi răspunde aceasta, oarecum dezamăgită.

A devenit celebră după ce a susținut în direct că a fost violată. Ulterior, a retractat
Să dăm puțin timpul înapoi și să ne amintim cum a devenit Veronica Stegaru cunoscută și atât de virală, în România. În urmă cu mai bine de 7 luni, Vulpița a venit la Acces Direct împreună cu Viorel Stegaru, povestind, cu ochii în lacrimi, că trei bărbați au violat-o și și-au bătut joc de ea.

Ulterior, Vulpița a început să se încurce în propriile sale istorisiri, așa că nu a mai durat mult până ce a recunoscut, în direct, în fața unei țări întregi, că actele pe care le-a catalogat drept viol au fost, de fapt, consimțite.

Despre infidelitățile Vulpiței vuiește tot Blăgeștiul și dacă, în București, ei și soțului său nu prea le pasă de ce zice lumea, cu siguranță i-ar interesa ce reputație au acum acasă, în comuna din care au plecat pentru a-și expune povestea de viață pe micul ecran. Potrivit surselor D.A.S. (Departamentul Anchete Speciale al CANCAN.RO) categoria A, imaginea Vulpiței și a lui Viorel Stegaru nu ar fi chiar cea mai frumoasă în comuna din care provin.

Oamenii ne-au povestit că Veronica ar fi vrut doar să scape de sărăcie căsătorindu-se cu Viorel și că nici soacra nu prea o are la inimă.
Mai mult, reputația Vulpiței nu ar fi una impecabilă în Blăgești, acolo unde sătenii susțin că ar mai fi avut, din când în când, aventuri extraconjugale. Cu toate acestea, sursele de încredere CANCAN.RO ne-au povestit că oamenii din Blăgești îi urmăresc la televizor pe cei doi și se amuză sau se miră de cele văzute pe micul ecran, la „Acces Direct”.

„La început, când s-a măritat cu Viorel, era cuminte, după aceea a început să umble vorba pe aici pe la noi că se ține cu unul și cu altul. Eu cred că a mers la televizor că s-a gândit că o să ia și ea niște bănuți, pentru un trai mai bun. Îmi place de ea acum, e o doamnă de București.

Aici, în Blăgești, oamenii nu îi vorbesc de rău pe Veronica și pe Viorel, până la urmă suntem din același loc. Da, atunci când a aflat toată comuna că îi pune coarne lui Viorică, au ieșit vorbe urâte. Ca la țară… că face, că drege.
Nici el nu e mai breaz, e dificil și stă numai cu gura pe ea. Că aia nu e bine, că aia nu face… numai în reproșuri. Ar fi bine dacă și-ar vedea de drumul lor, dar e păcat că au copilașul ăsta”, au spus sursele citate.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate