Vulpița și Viorel au ajuns în pragul sărăciei, în Blăgești, după ce au plecat de la Acces Direct: „Acum e greu, când vine frigul și…”

Vulpița și Viorel au ajuns în pragul sărăciei, în Blăgești, după ce au plecat de la Acces Direct. Viața Vulpiței și a lui Viorel Stegaru a devenit, în urmă cu doi ani, un întreg serial difuzat la Antena 1. Cei doi soți sunt originari din județul Vaslui și au devenit cunoscuți de o țară întreagă datorită aparițiilor repetate în emisiunea prezentată de Mirela Vaida. Aceștia au avut parte de schimbări de look, de vacanțe împreună, de colaborări cu unii dintre cei mai cunoscuți artiști ai țării, însă, aflați în plină ascensiune, aceștia au decis să se întoarcă în satul natal. Acum, o vecină a făcut câteva declarații despre modul în care viața celor doi de când au ales să stea departe de lumina reflectoarelor.

Vulpița și Viorel au ajuns în pragul sărăciei, în Blăgești, după ce au plecat de la Acces Direct: „Acum e greu, când vine frigul și...'Vulpița și Viorel au ajuns în pragul sărăciei, în Blăgești, după ce au plecat de la Acces Direct: „Acum e greu, când vine frigul și...' 

Se pare că viața cu doi copii este una grea pentru soții Stegaru, având în vedere că ne aflăm în prag de iarnă. Potrivit spuselor unei vecine, bărbatul a muncit cu ziua pe perioada verii și a reușit să facă câteva economii.

O vecină din Blăgești a susținut că viața celor doi soți nu este tocmai ușoară. Vulpița și Viorel se confruntă cu lipsuri financiare și nu au un loc de muncă stabil.

„Ei sunt bine, (n.r. – Vulpița și Viorel) se descurcă așa cum pot. Nu e ușor, mamă, în zilele noastre să ai copil. Dar atunci când ai doi, parcă e și mai complicat. Aici, pe timp de iarnă, e greu cu munca. Vara te mai duci la câmp, mai muncești cu ziua. O zi de muncă e plătită la noi cu 100 de lei. Unii îți mai dau și țigări, o masă caldă, că dacă muncești de la 5-6 dimineata până seara, trebuie să mănânci.

Viorel s-a mai dus cu ziua vara, a mai lucrat pe la unul, pe la altul. Cât poți să strângi așa? Nu prea mult… Acum e greu, când vine frigul și nu e de lucru. Îi mai ajută cei bătrâni (n.r. – părinții lui Viorel), mai au ei pensie. Au alocațiile celor doi copii. La țară nu ai nevoie de așa mulți bani… mai ai în curte o pasăre, mai pui un rând de roșii, te mai descurci. Numai să ai să-ți plătești lumina, cablul, internet dacă ai, că acum e internetul ăsta peste tot. Mai încarci un telefon’, a susținut vecina celor doi, potrivit fanatik.ro.

„El ar putea să plece în străinătate’

Se pare că Viorel Stegaru a luat în calcul posibilitatea de a pleca să muncească în străinătate, pentru a strânge niște bani pentru familia sa.

„Nu sunt nici cei mai bogați, dar nici cei mai săraci. Se descurcă și ei așa cum pot. El ar putea să plece în străinătate să lucreze, că acolo se câștigă bani frumoși și ar putea să strângă ceva la „ciorap’. Cred că nu pleacă de teamă că e singur și că nu s-ar descurca. Aici la noi la țară, ăștia tineri au plecat, și-au făcut un rost. Am rămas noi, cei bătrâni, ne ducem traiul cum putem’, a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

„Viorel o mai bătea’

Vecina celor doi soți a mai făcut câteva declarații despre modul în care aceștia au fost priviți după ce s-au întors în satul natal.

„Când s-au întors de la televizor, oamenii pe aici pe la noi se uitau așa la ei, cu mirare. Nu au fost jigniți sau ceva. Pur și simplu ne miram și noi că au ajuns acolo. Prin sat s-au spus de multe ori despre Veronica vorbe urâte. Ba că pleacă cu unul, cu altul, ba că nu are grijă de copil, atunci când avea doar fetița.

O fi fost așa, mamă, dar și Viorel o mai bătea. Profita de faptul că e mai mare decât ea și ea n-are unde să se ducă. S-a măritat cu el de mică, să ducă și ea o viață mai bună. Ai ei sunt mai săraci, cu mai puține posibilități. Nici casa lor nu se învârte după soare… o fi gândit și ea că trăiește mai bine. A râs lumea de ea atunci când a apărut filmarea aia când face „prostii’ pe câmp. A trăit cu rușine, dar lumea a uitat, mamă. Că se uită. Au venit altele care s-au întâmplat’, a mai spus femeia.

„Nu s-au lăudat niciodată că au făcut bani’

Deși s-a speculat că Vulpița și Viorel au făcut mulți bani în urma aparițiilor televizate, vecina celor doi susține că lucrurile nu ar sta chiar așa.

„Nu s-au lăudat niciodată că au făcut bani mulți la televizor. Le plăcea că erau și ei spălați ca la carte, aranjați, îmbrăcați și dichisiți. Cui nu i-ar plăcea? Ne uitam și noi la ei, dar cred că acolo era vorba și de minciuni. Erau dirijați de ăia (n.r. – echipa Acces Direct).

Ea nu știu dacă a mai muncit după ce a terminat acolo, la televizor. A stat acasă și s-a ocupat cu soacra Ilinca de fetiță, după a născut iar. Unde să te duci să muncești dacă nici carte nu ai? Dacă erau cu capul mai pe umeri, strângeau de acolo niște bani (n.r. – de la Acces Direct) și deschideau și ei o cocioabă aici’, a încheiat vecina.