Vulpița, surpriză de milioane din partea lui Rafaelo. Viorel o să-și iasă din minți

Știrile zilei

Puțini au știut! Elena Băsescu a avut mari probleme la prima naștere. Micuța Sofia s-a născut prematur

Elena Băsescu este invidiată de multe femei din România. Fiica fostului președinte are tot ceea ce își dorește, însă...

Aspirina – Remediu pentru picioare și alte 9 întrebuințări de care probabil nu știai

Clasica aspirina nu este buna doar pentru durerile de cap sau pentru starile febrile. Se poate folosi inclusiv pentru...

Această rețetă poate distruge orice infecție din organism, poate vindeca inima, constipația și durerile de cap

Aceasta este o reţetă bazată pe maceratul de usturoi. Are efecte extraordinare în întărirea sistemului imunitar şi în combaterea...

Vulpița a avut parte de o surpriză de milioane din partea lui Rafaelo. Artistul i-a luat Veronicăi un cadou inedit, lucru care i-ar putea stârni furia lui Viorel.

Rafaelo a făcut un vlog în care a dezvăluit că și-a vândut bolidul de lux pentru a-i cumpăra o mașină Vulpiței. Artistul s-a filmat în timpul probelor pentru mașina pe care urma să i-o facă cadou Veronicăi, iar fanii au rămas mască.

Și nu doar fanii ci și Vulpița, care nu se aștepta la un asemenea gest. Totuși, ca să se bucure de cadoul primit… Veronica trebuie să dea examen pentru a obține permisul de conducere.

Până una alta, ea s-a bucurat ca un copil de supriză, l-a strâns în brațe și l-a pupat pe obraz pe Rafaelo. Fanii, însă, cred că artistul i-a făcut acest cadou și pentru a-i stârni furia lui Viorel, după replicile acide dintre cei doi.

”Veronica, ți-am luat mașină! Surpriză! Imediat o să vezi surpriza. Am dat Mustang-ul meu și diferența și ți-am luat ție o mașină. Deci pe tine te cheamă Maki, da? Așa că ți-am luat mașina cu Maki la număr. Ți-am luat mașină special pentru tine”, a zis Rafaelo pe vlog.

Schimb de replici acide între Rafaelo și Viorel

Scandalul dintre Rafaelo și Viorel este departe de a se sfârși. Deși relația artistului cu Vulpița este una strict profesională, soțul Veronicăi se opune colaborării și l-a făcut praf pe cântăreț.

”Dacă nu era Vulpița cu prima piesă, eu cu a doua piesă și apoi iar Vulpița cu a treia piesă, nu știa nimeni de individul ăsta”, a izbucnit Viorel, după ce piesa pe care Rafaelo a lansat-o cu Vulpița a ajuns la trei milioane de vizualizări pe YouTube.

Rafaelo n-a stat cu mâinile în sân și a răbufnit la auzul acestor vorbe. La rândul său, artistul l-a atacat dur pe Viorel.

”Băi, ambalatorule, cine te crezi? Nu iti permit să vorbesti asa, băi necunoscutule! Eu eram bine inainte sa vin aici, tu erai nimic”, a spus Rafaelo.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă