duminică, 22 noiembrie 2020

Vulpiței i s-a oferit un miliard pentru a renunța la Acces Direct și să o trădeze pe Mirela Vaida

Știrile zilei

Dr. Emilian Imbri: “Atentie, ATI-ul nu te poate salva”

Medicul Emilian Imbri, managerul spitalului Victor Babes din Bucuresti, a vorbit de numarul urias de cazuri de pacienti bolnavi...

Bill Gates dezvaluie cum va fi viata dupa Covid

Era in anul 2015 cand fondatorul Microsoft Bill Gates, la o conferinta a circuitului Ted (administrat de organizatia non-profit...

O copila de doar 13 ani, fortata sa se casatoreasca cu un barbat de 48 de ani

O copila de 13 ani din Filipine ar trebui acum sa isi asume responsabilitatile unei sotii dupa ce...

Vulpița a devenit atât de celebră încât unele persoane cunoscute în showbizul românesc caută să se asocieze cu ea. Printre aceste persoane, care vor să se agațe de celebritatea Veronicăi Stegaru, se numără și Leo de la Strehaia.

Vulpița și Viorel, momiți cu o sumă mare de bani

Leo de la Strehaia i-a propus Vulpiței să o trădeze pe Mirela Vaida de la Acces Direct și să realizeze un reality show pe canalul lui de Youtube. Dacă Vulpița li soțul ei, Viorel Stegaru, vor fi de acord, Leo de la Strehaia susține că le va plăti un onorariu de 100000 de lei.

„Le fac azi o propunere, fermă, lui Viorel și Vulpiței, să vină, să semneze cu mine și să filmeze cu mine timp de două luni. Le fac contract, le pun un miliard pe masă. Le dau un miliard de lei, cash, doar să lucreze cu mine, să nu se mai ducă la tv”, susține Leo de la Strehaia.

Vrea îi „fure” vedetele Mirelei Vaida

În plus, Patroana, mama lui Leo de la Strehaia, s-a implicat și ea în afacere și a mai venit cu o propunere în plus pentru cele două vedete ale Acces Direct.

„Eu aud tot… Am auzit că Viorel al Vulpiței deja vorbește cu Anca… E frumos așa ceva? Cică a și fost deja, într-o zi, la București, Anca a zis că se duce la control la silicoane, dar ea s-a întâlnit cu el. A stat cu el în București, a vorbit cu el…”, a spus Patroana, mama lui Leo de la Strehaia.

Mai mult, Patroana susține că nu ar fi deranjată ca Anca, fosta soție a fiului său, să se cupleze cu Viorel Stegaru. „Dacă o ia Viorel, eu îi dau și ei dreptul, că a stat atât de mult timp singură”, a spus Patroana. De altfel, Leo de la Strehaia spune că emisiunea pe care vrea să o facă va fi ca să își găsească el o soție.

„Anca mea nu vrea să ne împăcăm, chiar dacă îi făceam și emisiune, îi luam mașină, îi dădeam tot ce dorea. M-am sfătuit cu mama, cu Patroana, și cu sora mea, și am decis însă să merg mai departe și să fac un casting pentru o femeie care să fie nevasta mea.

Așa că, pe canalul meu oficial de youtube, asta voi face acum, voi face casting, voi aduce doritoarele să stea cu mine și cu familia mea câteva săptămâni și să vedem dacă se califică”, a spus Leo de la Strehaia

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă