Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock, în timpul galei premiilor Oscar, după o glumă la adresa soției sale – video

”Nu pronunţa numele soţiei mele cu gura ta nenorocită”, i-a strigat Will Smith lui Chris Rock după ce a urcat pe scena şi l-a pălmuit pe actorul care prezenta Oscarul pentru ±cel mai bun documentar”, scrie CNN.

Momentul a avut loc când Chris Rock prezenta Oscarul pentru cel mai bun film documentar.

Rock își permisese o glumă despre faptul că Jada Pinkett-Smith este tunsă la zero.

Când i-a văzut pe Will Smith, nominalizat la categoria ”Cel mai bun actor” pentru rolul din ”King Richard”, şi pe soţia lui, Jada Pinkett-Smith, aşezată în primul rând, actorul de stand-up a făcut o glumă care nu a fost gustată.

El s-a adresat Jadei, care este tunsă la zero: ”Jada, te iubesc. Abia aştept să văd G.I. Jane II”.

Pinkett Smith a anunţat anul trecut că s-a ras în cap după ce s-a luptat cu alopecia, o tulburare autoimună care duce la căderea părului.

Smith nu a gustat gluma şi a urcat pe scenă şi l-a lovit peste faţă pe Rock.

Mulţi dintre cei aflaţi în sală au fost uluiţi de altercaţie, alții se întreabă dacă nu cumva a fost o regie, într-o încercare disperată de a crește audiența spectacolului.

Muzicianul Sean Combs, fostul Puff Daddy, acum Diddy, care a fost următorul prezentator în timpul ceremoniei, unde a apărut pentru a prezenta celebrarea a 50 de ani de la lansarea filmului „Naşul”, a încercat să liniștească apele: „Will şi Chris, vom rezolva asta ca în familie. Acum mergem mai departe, cu dragoste”.