Ce s-a întâmplat în pauza publicitară de la premiile Oscar, după ce Will Smith l-a lovit pe Chris Rock – video

Într-o pauză publicitară,  imediat după momentul penibil în care l-a lovit pe Chris Rock, Will Smith a fost văzut lângă scenă alături de reprezentantul său de relaţii publice şi de Denzel Washington, scrie Esquire.

Ramin Setoodeh de la revista Variety a publicat pe Twitter un clip video înregistrat imediat după incident. Setoodeh scrie că publicistul lui Will Smith a venit şi a vorbit cu actorul. O altă persoană era lângă soţia acestuia, Jada Smith.

Scott Feinberg de la Hollywood Reporter scrie a scris că în timpul pauzei publicitare Will Smith a fost luat deoparte şi consolat de Denzel Washington şi Tyler Perry, care încercau să-i spună să treacă peste ce s-a întâmplat.

Fenberg scrie că Smith părea să se şteargă de lacrimi în timp ce se aşează la locul rezervat, Denzel consolând-o pe Jada şi Tyler Perry pe Will Smith.

Will Smith a câştigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor pentru rolul său din filmul ”King Richard”.

La scurt timp după ce a luat premiul Smith l-a lovit pe prezentatorul Chris Rock din cauza unei glume la adresa soţiei sale, Jada Pinkett Smith.

Comicul a făcut o glumă neadecvată despre Jada Smith, care suferă de alopecie, comparând-o cu G.I. Jane. (denumire generică pentru femeile din armata americană).

În discursul rostit când a primit distincţia, Smith şi-a cerut scuze în lacrimi, relatează Hollywood Reporter. Actorul nu i-a rostit însă numele Chris Rock.