Ultimate magazine theme for WordPress.

Wozniacki a PIERDUT în semifinale la Doha, Simona REVINE pe primul loc în clasamentul WTA!

Caroline Wozniacki a fost învinsă de Petra Kvitova în semifinale la Doha și va pierde locul 1 în clasamentul WTA.

Nu acum, ci peste doua săptămâni. Asta pentru ca daneza nu va participa săptămâna viitoare la Dubai. Nici Simona nu va participa, însă ea nu a participat nici anul trecut. Wozniacki în schimb a ajuns in finala la Dubai anul trecut și va pierde puncte importante.

Astfel, peste doua săptămâni, Halep va avea 7965 de puncte în clasamentul WTA, în timp ce Wozniacki va avea 7525 de puncte.

In acest moment, Wozniacki are 8010 puncte, iar Simona 7965. Dupa Dubai însă, Halep își va păstra numărul de puncte, în timp ce Caroline va rămâne cu 7425 de puncte pentru ca va pierde 585 de puncte primite anul trecut pentru finala.

Wozniacki a anunțat la finalul partidei de ieri cu Kerber ca vrea sa se relaxeze după turneul de la Doha.

„Nu vreau sa joc la Dubai. Daca eram îngrijorată pentru primul loc, jucam săptămâna viitoare. Dar prefer sa ma relaxez puțin ca sa îmi revin. Sper sa ma descurc bine sâmbătă, iar apoi sa revin pregătită pentru Indian Wells si Miami”, a spus Wozniacki.

Cele doua își vor relua activitatea la finalul lunii martie, la Indian Wells.

26 februarie e ziua în care Simona Halep va reveni pe primul loc în clasamentul WTA.

Liderul mondial a avut un meci dificil cu Kvitova pentru calificarea in finala de la Doha. Daca nu ajunge in ultimul act, Wozniacki va fi depășită de Simona Halep in clasament, astfel ca partida a devenit extrem de importanta.

Daneza a câștigat primul set cu 6-3; însă Kvitova a revenit și s-a impus la tie break in al doilea. In decisiv, scorul a fost strâns pana la 4-4, iar Wozniacki s-a certat pentru 2 minute cu arbitrul în urma unei decizii pe care o considera incorecta. Arbitrul nu a dat înapoi și și-a menținut decizia, în ciuda protestelor danezei.

Ea a pierdut punctul respectiv, iar apoi a dat cu racheta de pământ.

loading...
Sursa: sport.ro

Cmentariile sunt închise

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Accept Citeste mai mult

Politica de confidentialitate & cookies