Xonia, ce ţi-ai făcut la faţă? Artista a exagerat cu operaţiile estetice şi a ajuns de nerecunoscut

0 575

Xonia este una dintre cele mai frumoase artiste din showbizul nostru, însă în ultimul timp a ajuns de nerecunoscut. Artista s-a operat excesiv, iar fanilor nu le vine să creadă cum a ajuns să arate.

Xonia, dependentă de medicul estetician

Xonia este o femeie frumoasă, care atrage privirile bărbaţilor, însă se pare că acest lucru nu este suficient pentru ea. Artista vrea să fie din ce în ce mai frumoasă, însă a ajuns, din păcate, în cealaltă extremă. A exagerării.

Xonia şi-a făcut prea multe intervenţii la nivelul feţei, iar chipul ei a ajuns să fie de nerecunoscut, iar cea mai recentă apariţie a sa ne-a uimit pur şi simplu.

Xonia şi-a mărit pomeţii foarte mult, iar fizionomia chipului ei este foarte ciudată. Curios este faptul că medicii esteticieni nu par să aibă niciun cuvânt de spus, iar artista va ajunge alt om, dacă va continua în acest fel.

Totodată, Xonia are grijă şi la alimentele pe care le consumă, astfel că trebuie să recunoaştem că are o siluetă de invidiat.

Cum au reacţionat fanii în urma schimbărilor pe care şi le-a făcut Xonia

Nici fanii nu par deloc încântaţi de ceea ce se întâmplă cu Xonia. Dacă, la un moment dat, vedetele ajungeau să apeleze la estetician doar pentru a-şi retuşa mici, să le numim defecte, ei bine, în prezent s-a ajuns la adevărate „urgii” estetice. Din păcate. Iar Xonia este unul dintre aceste exemple.

Dar, nu-i aşa, dacă ea se simte bine în pielea ei asta este tot ce contează.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata