Accidentul ciudat în urma căruia și-a pierdut viața milionarul Yoav Stern, surprins de camerele de supraveghere

Poliţia din Snagov a intrat în posesia unor imagini filmate de camerele de supraveghere, care au surprins momentul în care omul de afaceri Yoav Stern a suferit un accident ciudat în urma căruia şi-a pierdut viaţa.

Milionarul, în vârstă de 70 de ani, se urcă la un moment dat pe niste trepte şi apoi face câţiva paşi înapoi, cu spatele. Ulterior se impiedică şi cade pe o porţiune de beton.

Un bărbat aleargă după ajutor, şi milionarul în euro este transportat în stare grava la un spital din Bucureşti. După zece zile în care s-a aflat în comă, Yoav Stern s-a stins.

Conform unor surse medicale,  Stern prezenta hemoragie la nivelul ambelor emisfere cerebrale, o fractură a orbitei ochiului drept, o altă fractură în spatele craniului, la osul occipital, mai multe hematoame la creier și contuzii pulmonare.

Iniţial, poliţia a suspectat că loviturile cu care milionarul a ajuns la spital au fost suferite în timpul unei altercaţii.

Yoav Stern deținea în România terenuri evaluate la sume de ordinul milioanelor de euro. Potrivit presei, acesta avea, în 2002 afaceri în Marea Britanie, dar partenerii lui de la Interlink Overseas Corporation Limited l-au acuzat de înșelăciune, motiv pentru care omul de afaceri fost reținut pentru scurt timp.

Extrem de discret cu viața personală, Stern a devenit o persoană publică după ce, în 2002, s-a căsătorit cu Oana Cuzino, care la vremea respectivă prezenta emisiunea „Ce se întâmplă doctore?”, difuzată de Pro Tv. Cei doi au divorțat, însă, 12 ani mai târziu, în 2014.