Omul de afaceri Yoav Stern, internat în stare gravă. Poliția investighează cazul

Omul de afaceri Yoav Stern a fost internat de în stare gravă, la începutul săptămânii, într-un spital din București, după ce ar fi suferit un accident, în condiții suspecte.

Yoav Stern a fost adus, luni, 18 aprilie, la Spitalul Universitar de Urgență Elias, în stare foarte gravă.

Conform unor surse medicale, citate de gandul.ro, Stern prezenta hemoragie la nivelul ambelor emisfere cerebrale, o fractură a orbitei ochiului drept, o altă fractură în spatele craniului, la osul occipital, mai multe hematoame la creier și contuzii pulmonare.

Polițiștii ilfoveni au fost alertați, luni seară, de reprezentanții unității medicale că un pacient din Snagov a suferit răni grave și pare să fi fost bătut cu o bâtă sau un alt obiect dur.

În scurt timp, la spital a ajuns o echipă a Poliției Stațiunii Snagov, care, după identificarea bărbatului rănit, a mers la adresa acestuia.

Surse apropiate anchetei au declarat că, polițiștii au vizionat imaginile surprinse de camerele de supraveghere din curtea acestuia.

Conform IPJ Ilfov, în jurul orei 18:28, a fost sesizat faptul că, în curtea unui imobil din comuna Snagov, un bărbat a căzut și este inconștient.

Din primele verificări, s-a constatat faptul că incidentul s-a produs în timp ce omul de afaceri mergea cu spatele, în curtea imobilului unde locuiește. La un moment dat, acesta ar fi căzut într-un spațiu adânc de aproximativ un metru, lângă o scară.

Yoav Stern deține în România terenuri evaluate la sume de ordinul milioanelor de euro. Potrivit presei, acesta avea, în 2002 afaceri în Marea Britanie, dar partenerii lui de la Interlink Overseas Corporation Limited l-au acuzat de înșelăciune, motiv pentru care omul de afaceri fost reținut pentru scurt timp.

Extrem de discret cu viața personală, Stern a devenit o persoană publică după ce, în 2002, s-a căsătorit cu Oana Cuzino, care la vremea respectivă prezenta emisiunea „Ce se întâmplă doctore?”, difuzată de Pro Tv. Cei doi au divorțat, însă, 12 ani mai târziu, în 2014.