sâmbătă, 28 noiembrie 2020

Zece centre sociale sau de plasament din judetul Sibiul, focare de COVID-19

Știrile zilei

Cum îți cureți și regenerezi ficatul în doar 3 zile, fără să iei pastile – E ca și cum primești unul nou

Ficatul este unul dintre cele mai importante organe din corpul uman, rolul lui fiind esential pentru o calitate buna...

NU O SĂ-ȚI VINĂ SĂ CREZI CÂȚI ANI ARE CU ADEVĂRAT VULPIȚA

Veronica Stegaru este mult mai tânără decât s-ar fi gândit cineva vreodată. Da, este căsătorită de cinci ani și...

Klaus Iohannis, despre măsurile de restricție: „Pe primul loc este sănătatea românilor”

Președintele României este de părere că restricțiile impuse în România au avut deja efect. Ce a declarat acesta.Klaus Iohannis...

Un numar de 10 centre sociale de ingrijire a persoanelor varstnice, a persoanelor cu handicap sau centre de plasament din judetul Sibiu sunt focare de COVID-19. Sute de oameni sunt bolnavi si zeci dintre ei au decedat. Un focar urias este si la ITM Sibiu.

Potrivit Directiei de Sanatate Publica (DSP) Sibiu, in cele zece centre unde este focar au fost confirmate cu noul virus un numar de 396 de persoane, dintre care 38 au decedat.

La Caminul pentru persoane Varstnice din municipiul Sibiu sunt 72 de beneficiari pozitivi, dintre care 5 au decedat, 9 sunt spitalizati, 58 sunt vindecati. De asemeena, aici sunt 14 angajati pozitivi dintre care 4 izolati, iar 10 sunt vindecati.

La Centrul pentru persoane varstnice din Selimbar au fost confirmati 43 de beneficiari pozitivi, dintre care 13 au decedat, unul este internat, iar 29 sunt vindecati. Aici au fost si 17 angajati pozitivi dintre care unul este inca izolat, iar 16 vindecati.

La Unitatea de Asistenta Medico-Sociala (UAMS) Saliste au fost 52 de beneficiari pozitivi, dintre care 12 au decedat, 6 sunt spitalizati, iar 31 sunt izolati, iar trei s-au vindecat. Un numar de 35 de angajati au fost testati pozitiv, dintre care 6 izolati, iar 28 s-au vindecat.

La CRRPH Dumbraveni, unde sunt persoane cu handicap neuro-psihomotor, 51 beneficiari sunt pozitivi, dintre care 8 au decedat, 5 sunt spitalizati si 32 izolati. Trei pacienti s-u vindecat. Un numar de 20 de angajati sunt pozitivi, 6 izolati, 14 vindecati.

La Unitatea de Asistenta Medico-Sociala (UAMS) Agnita, din 18 beneficiari pozitivi, 18 izolati. Si patru angajati pozitivi au fost izolati.

Centrul de recuperare si reabilitare Neuropsihiatrica Talmaciu a avut un numar de 122 de beneficiari pozitivi, dintre care unul spitalizat, 6 izolati, 115 vindecati. Un numar de 36 de angajati au fost pozitivi, din care 9 sunt izolati si 27 vindecati.

La Centrul de plasament Sibiu au fost pozitivi patru beneficiari, dintre care trei s-au vindecat si unul este izolat.

Casa de femei crestine germane Medias a avut patru angajati pozitivi. Dintre ei, doi sunt izolati si doi in curs de evaluare.

Centrul de recuperare si reabilitare Neuropsihiatrica Rau Vadului a avut 26 de beneficiari pozitivi, dintre care 26 izolati. Au fost izolati si sapte angajati, testati pozitivi.

La SOS Satul Copiilor Cisnadie au fost patru beneficiari pozitivi, toti izolati. De asemenea, un angajat pozitiv a fost izolat.

In judetul Sibiu mai sunt focare la o companie producatoare de textile din Cisnadie, unde sunt 13 angajati pozitivi si la o companie producatoare de componente auto Sibiu, unde sunt 21 de angajati pozitivi.

Focar urias este si la Inspectoratul Teritorial de Munca Sibiu, unde 59 de angajati sunt pozitivi.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă